Tarih: 20.10.2022 19:04

Nedex Kimya A.Ş Furın Gözbebeği Oldu

Gebze İKDAY öncülüğünde, KBB ve GTÜ destekli Gebze Ticaret Odası ana sponsorluğunda, İşte İş’in adlı istihdam fuarı Gebze Teknik Üniversitesi’nde başladı.

Nedex Kimya A.Ş Furın Gözbebeği Oldu

Gebze’de yeni bir istihdam fuarı bugünden itibaren (20 Ekim Perşembe) Gebze Teknik Üniversitesi’nde başladı. Gebze’nin alanındaki teki, Ayşenur Aydın Gümrükçü başkanlığındaki İnsan Kaynakları Dayanışma Derneği – İKDAY öncülüğündeki üç gün süreli fuarın ana sponsorluğunu Gebze Ticaret Odası üstlendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Teknik Üniversitesi tarafından da desteklenen fuar Gebze Teknik Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor.

 

Fuar bugün KBB Başkanı Tahir Büyükakın, GTÜ Rektörü Prof.Dr.Hacı Ali Mantar, GTO Başkanı Nail Çiler ve İKDAY Başkanı Ayşenur Aydın Gümrükçü açılış konuşmalarını yaparak başladı. İşverenle iş arayanı bir araya getirecek, bölge istihdamına destek sağlayacağı öngörülen fuarda Nedex Kmya A.Ş'de bir stand açarak ziyaretçilerini kabul etti.1999 yılından beri çift cam endüstrisinde yer alan, Eskişehir, Tekirdağ, İstanbul ve Dilovası'nda faaliyetini sürdüren Nedex Kimya A.Ş'yi fuarda İnsan Kaynakları Müdürü Mercan Erkan ile Fatma Kocager ve Işılay Taşdemir temsil etti.

NEDEX KİMYA A.Ş NE ÜRETİYOR?

NEDEX, 1999 yılından beri çift cam endüstrisinde yer almaktadır. Şirketin amacı ürettiği ürünler sayesinde camdaki izolasyonu artırarak enerji kaybını düşürmektir. Kurulduğu günden bugüne, NEDEX çevreye duyarlılık konusunda hiçbir zaman ödün vermemiş şirket, her zaman yüksek kalitede ürün imalatı politikası izleyerek cam imalatçılarının yüzünü güldürmüştür.
 NEDEX izolasyonlu camların imalatı için kimyasallar ve aksesuarlar üretmektedir. Başlıca ürün grupları; nem alıcılar, polisulfit, hotmelt, butil, aluminyum çıta, sıcak kenarlı çıta ve yalıtımlı kenar çözümleridir. 
NEDEX, ürünlerini dünyanın birçok farklı noktasında üretmektedir. Yılda yaklaşık 250.000.000 m2 izolasyonlu cam, NEDEX ürünleri kullanılarak üretilmektedir.

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Nedex Kimya . Furın Gözbebeği

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.