SİYASET

SİYASET Haberleri
Tarih: 11.01.2024 05:11 Güncelleme: 11.01.2024 05:13

Nail Çiler CHP'nin Gebze Adayı

CHP’de Parti Meclisi toplantısı devam ederken bomba bir haber geldi! Nail Çiler Gebze adayı oldu.

Nail Çiler CHP

CHP’de bu gece oldukça hareketli geçiyor. MYK sonrasında CHP Genel Merkezinde Parti Meclisi toplantısı başladı. Saatler önce başlayan Parti Meclisi toplantısında belediye başkan adayları da belirlenmeye başladı.

DERİNCE’YE GÖKÇE
CHP’de adayın belli olduğu ilçelerden biri Derince olmuştu. Bir önceki yerel seçimlerde de partinin Derince Belediye Başkan Adayı gösterilen Sertif Gökçe, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday gösterildi.

BOMBA HABER
CHP’nin İzmit’te ön seçim yapma kararının ardından bir bomba haber de Gebze için geldi. CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler’in ismi Gebze Belediye Başkan adaylığı için geçmiş ancak somut gelişmeler yaşanmamıştı. Partililer dahi Gebze’de başka bir isimle yola devam edileceğini düşünürken, Parti Meclisinden bomba bir haber geldi.

ADAY GÖSTERİLDİ
CHP Kocaeli Milletvekili, uzun yıllar boyunca Gebze Ticaret Odası Başkanlığı yapmış isim Nail Çiler, CHP’nin Gebze Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.


Anahtar Kelimeler: Çiler ' Gebze Adayı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.