Tarih: 10.05.2024 22:19 Güncelleme: 10.05.2024 22:53

Muzaffer Bıyık'ın Annesi Vefat Etti

Proje sunumları için İspanya ve Portekiz temaslarını sürdüren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın annesi Fadime Bıyık'ın vefat ettiği öğrenildi.

Muzaffer Bıyık

Avrupa'da Darıca Belediyesi tarafından geliştirilen projelerin sunumuna devam eden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a Darıca'dan acı haber geldi. Başkan Bıyık'ın annesi Fadime Bıyık'ın saat 20.30 sularında vefat ettiği haberi Bıyık ailesini üzüntüye boğdu. Hatırlanacağı gibi yakın bir dönem içinde Başkan Muzaffer Bıyık babasını kaybetmişti. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a üzüntülü haberi Özel Kalem Müdürü Mesut Abdulrezzak henüz ilettiği de gelen haberler arasında… Bıyık ailesine başsağlığı ve sabırlar diler merhumeye Allah'tan rahmet dileriz….

Cenaze defin Bilgileri…

Cenazesi 11 Mayıs Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Emek Mahallesi, Fatih Merkez Camii'nden kaldırılarak, 12 Mayıs Pazar günü memleketimiz Kastamonu Daday Aktaştekke Köyü’nde defnedilecektir.


Anahtar Kelimeler: Muzaffer Bıyık' Annesi Vefat

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.