Tarih: 07.06.2024 21:19

Müthiş finalde kazanan Fevzi Çakmak Mahallesi oldu

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği mahalleler arası voleybol turnuvasında kazanan Fevzi Çakmak Mahallesi oldu.

Müthiş finalde kazanan Fevzi Çakmak Mahallesi oldu

Sosyal, kültürel ve spor faaliyetlere önem göstererek teşkilat mensuplarının kaynaşması ve birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeyi amaçlayan AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği mahalleler arası voleybol turnuvası nefes kesti. Kıran kırana mücadelelere sahne olan turnuvanın final maçında Bağlarbaşı Mahallesi’ni 2-1 yenen Fevzi Çakmak Mahallesi, kupayı kazanan taraf oldu.
Bağlarbaşı Ortaokulu Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Darıcalılar akın etti. Tribünlerin tıka basa dolduğu final maçını; AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan, il yöneticileri ve teşkilat mensupları katıldı.

 


 

TALUS’TAN ŞAKAR VE YÖNETİMİNE TEBRİK
Kupa töreninde konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, eğlenceli spor organizasyonundan dolayı AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve yönetimini tebrik ederek, “Karşılaşmalarda ter döken tüm teşkilat mensuplarımızı kutluyorum. Böylesine güzel bir ortamın oluşmasında emeği geçen herkesi kutluyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın”dedi.

 


 

BIYIK: ÇOK MUTLU OLDUK
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da, final maçını heyecanla takip ettiğini söyleyerek, “Sporda bir marka haline gelen Darıca’mızda, AK Parti İlçe Teşkilatı’mızın düzenlediği voleybol turnuvası hepimizi mutlu etmiştir. Görüldüğü üzere son derece sıcak bir ortamda dostça mücadelelere şahitlik etti. İlçe Başkanımız ve yönetimine, mahalle teşkilatlarımıza ve tüm Darıcalılar’a teşekkür ediyoruz”dedi.

 


 

ŞAKAR: BİZ BİR AİLEYİZ
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ise konuşmasında, “Biz bir aileyiz. Bunun en güzel örneklerinden birini de bu turnuvada gösterdik. Hem beraber spor yaptık ve eğlendik. Dostça ve centilmence geçen maçlarda özverili bir mücadele gösteren tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Final maçımızda bizleri yalnız bırakmayan İl Başkanımıza, Belediye Başkanımıza, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza, yönetimimize, teşkilat mensuplarımıza ve tüm Darıca halkına teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.