Tarih: 06.06.2023 22:31

Murat Kaya Alaçam'da Ziyaret Turu Yaptı

Eğitimci -Yazar -Şair Murat KAYA'dan Samsun/Alaçam Kaymakamı Fikret ZAMAN'A ve Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul ÖZKURT'a bir ziyaret programı gerçekleştirdi.

Murat Kaya Alaçam

Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul ÖZKURT'u makamında ziyaret eden Eğitimci Murat Kaya, Alaçam şiirini takdim etti.  İlçe Mil.Eğt.Md.Resul Özkurt ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifadeyle,teşekkür etti.  Özkurt ziyaretle ilgili olarak, " Değerli eğitimci Murat KAYA,Alaçam'ı tüm yönleriyle kaleme almış.Şiiri, tüm okullarımıza ve kamu kuruluşlarına sayın kaymakamımız  Fikret Zaman'ın onaylarıyla vereceğiz.Bu çok kıymetli bir eser olmuş.Gelecek nesillerimize de bilgi kaynağı olacaktır. “dedi. Murat KAYA'da ziyaretteki konukseverlik için teşekkür etti.      Murat KAYA ,ALAÇAM tarihine adını yazdıran öğretmen oldu.”ifadelerine yer verdi.  1980/83 yıllarında Alaçam ilçesine bağlı Asmapınar Köyü öğretmeni olarak görev yapan Murat KAYA; ALAÇAM için yazdığı şiiri Kaymakam Fikret ZAMAN'a takdim etti. Kaymakam Fikret Zaman:"Kıymetli eğitimci Murat KAYA, çok güzel bir çalışma yapmış. Alaçam'ı tarihi,kültürü,coğrafi özellikleri,folklor ile tüm yönleriyle tanıtan değerli çalışması için tebrik ediyorum.Bu şiiri ilçemizin tüm kamu kurumları ve okullarında bulunduracağız.Ziyareti ve Alaçam ilçemize verdiği önemden dolayı teşekkür ederim."dedi. Murat KAYA da ziyaretten dolayı Kaymakam Fikret ZAMAN'a ve şiir için gösterdiği duyarlılığa teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: Murat Alaçam' Ziyaret Yaptı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.