Tarih: 22.10.2022 10:38

Murat Doğan'a Sordum...

Facebook Twitter Linked-in

Aslında Doğan Turizm bölgemizde bilindik bir firma... Ancak zaman ilerledikçe herkes gibi Doğan Turizm'de çağa ayak uydurarak ismini Royal Doğan Turizm olarak yeniledi. Biz de firmanın yenilenmiş siminin dışında faaliyetlerinde ne gibi yenilikler var öğrenmek istedik...
Ben sordum, Murat Doğan cevapladı...

Royal Doğan Turizm ne zaman kuruldu? Faaliyet alanı nedir?


Firmamızın ana faaliyet konusu olan Personel taşımacılığı alanında hizmet vermeye başlaması; 1976 yılında Kurucumuz Abdullah DOĞAN 'ın servis sektörüne ilk adımı ile başlamıştır. Bu kırk yılı aşkın zaman zarfında elde ettiği bilgi birikimi ile hizmet veren DOĞAN TURİZM ; personel Taşımacılığı konusunda deneyimli uzman kadrosu, 1.000' i aşkın araçtan oluşan modern filosu, sektörün ilerisinde teknolojik alt yapısı, öncü kalite ve hizmet anlayışı ile sektöründe danışma merkezi haline gelmiş ve getirdiği yeniliklerle sektöre yön veren firma konumuna yükselmiştir.

Müşteri pörtföyünüz ne durumda?
Doğan Turizm, kısa sürede artan müşteri portföyü ile değil uzun yıllar kendisinden vazgeçemeyen müşteriler ile portföyünü genişletmiştir. Doğan Turizm daha iyi hizmeti sunabilmek adına; sürekli yenilik, sürdürülebilir devamlılık ve müşteri memnuniyetini benimsemiştir.

Şeffaflık politikamız gereği araç ve sürücülerimizde olması gereken tüm belgeler tarafımızca bulut tabanlı dijital ortamda tutulmaktadır. Müşterilerimiz kurumsal sayfamıza şifreleri ile giriş yaparak, sürücü ve araç belgelerine ulaşabildiği gibi ayrıca araçların günlük hareket sayıları, harita ve tüm güzergâh detaylarını bu sistem üzerinden takip edebilmektedir. Müşterilerimize sunmuş olduğumuz bu ayrıcalık ile bilgiye anında ulaşabilme ve şeffaflık konusunda; taşımacılık sektöründe en güvenilir marka olma misyonumuzu yerine getirmekteyiz.

Olması gereken belgeler demişken A1 Belgesine sahipsiniz. Nedir bu belgenin özelliği?

A1 yetki belgesi ticari amaç düşünülerek otomobil ile yurtiçinde tarifesiz yolcu taşımacılığı faaliyetinde bulunan gerçek veya tüzel kişilere verilen belgedir.A1 yetki belgesi almak isteyenlerin yerine getirmesi gereken bazı şartları bulunmaktadır. Kocaeli'de bu belgenin sahibi olan iki firmadan biriyiz.A1 yetki belgesi sahibi araçlarla taşımacılık faaliyeti yürütecek sürücülerin SRC1/2 türü belge sahibi olmaları ve psikoteknik belgelerine sahip olmaları şarttır.

Doğan Turizm ismine ROYAL kelimesi getirdiniz? Bu faaliyet alanında bir genişleme demek mi?

Biz aslında sektçrde personel taşımacılığı yapan bir firma olarak tanınıyoruz. Ayrıca kurye hizmetleri ve filo araç kiralam hizmetleride veriyoruz. Artık özel VİP Transfer veŞoförlü araç hizmetleri ile de sektörde hizmet kategorilerini genişlettik.

Müşteri firmalarınız en çok hangi konulara hassasiyet gösteriyor?

Müşterilerimizin hassas olduğu konular bizim ilkelerimizdir. Bunlar Güvenli HizmetYenilikleri ve teknolojiyi yakalamak, Konforlu taşımacılık, Sorumluluk Bilinci ve Zaman... Müşterilerimizle uzun yıllar bir ayrılık olmadan çalışma sürecimizin sırrıda bu ilkelerdir.Ayrıca tüm iş dünyasında olması gerektiğine inandığımız dürüstlük, saygı, gelişim ve kalite bizim dört ayağımızdır.

İstihdam fuarında ve iş dünyasında başarılar dileriz...

 

 

 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —