Darıca

Darıca Haberleri
Tarih: 06.08.2024 14:09 Güncelleme: 06.08.2024 15:59

Muhtarlar SEDAŞ'ı Bunalttı

Darıca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kurum, kuruluş temsilcileri ve muhtarlar toplantısı Hükümet Konağı'nda tamamlandı.

Muhtarlar SEDAŞ

Düzenlenen toplantıda Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Kemal Akıner başkanlık ederken Gebze TELEKOM Müdürlüğü Temsilcisi M.Yakup Erin,  Kocaeli Ulaşım Daire Başkanlığı'ndan Mahmut Şahin, SEDAŞ Başmühendisliği Temsilcisi Yunus Emre Patat, Palgaz Temsilcisi Tahir Cuhadaroğlu, Darıca Minibüsçüler ve Halk Otobüsü Kooparatifi adına Eser Çeper katıldı. Ayrıca İlçe Sağlık müdürlüğü, Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi, Müftülük, İSU Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü adına temsilciler de toplantıda hazır bulundu.
SEDAŞ YİNE ŞİKAYET REKORU ALDI

Düzenlenen toplantıda mahalle muhtarlar kendi mahallelerinde vatandaşlardan gelen sorun, eksiklik ve şikayetleri ilgili müdürlere ve Kaymakam Kara'ya ilettiler. En çok şikayet alan kuruluş işe SEDAŞ oldu. Elektirik kesintileri, sokak aydınlatmaları, kabloların evlere yakınlığı, patlama ve alev almaya neden olan trafo ve kabloların durumu ile şikayetleri bir bir sıralayan muhtarlar SEDAŞ yetkilisi Yunus Emre Patat'ı zaman zaman terletti.

BAYRAMOĞLU ADA'YA TRAFO DARICA'YA 80 MİLYON TL YATIRIM
SEDAŞ yetkilisi Yunus Emre Patat, yaşanan sorunlarla ilgili olarak Darıca'ya 80 Milyon TL yatırım yaparak bu şikayetleri en aza indirmek istediklerini belirtti. En çok elektrik kesintisi ve arızasının Bayramoğlu Ada'da yaşandığını da ifade eden Patat, "2 yeni tarafoyu adaya yapacağız. Bu bölge en fazla şikayet aldığımız, arıza yaşandığıo bölge" dedi. Kaymakamk Kara, Patat'ın açıklamalrına karşılık, "Kalıcı çözümlerle ilgili bir gelişme görmüyorum. Ben buraya gelirken bile elektrikler kesildi."dedi.
 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Muhtarlar SEDAŞ' Bunalttı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.