Tarih: 17.07.2024 23:21 Güncelleme: 17.07.2024 23:35

Millet Kan Ağlıyor Darıca Türkeli Şov Yapıyor

Adnan Ayvaz Yazdı....

Millet Kan Ağlıyor Darıca Türkeli Şov Yapıyor

Millet Kan Ağlıyor
Darıca Türkeli Şov Yapıyor

Türkiye Basketbol Ligi... Bölgemizde temsil noktasında ki en üst lig. Çayırova Belediyespor Basket Takımıyla bu ligde temsil ediliyoruz. Geçen sezon Süper Lig kapısını aralasa da play off'lar da gerek yönetim beceriksizliği gerekse oyuncuların istikrarsız performansı hedefe ulaşılmasında istenilen mutlu sona ulaşılmadı.  Ama önümüzde ki yeni sezonda alınan derslerle bu hedef için adımlar atılır beklentisindeyiz. Maalesef burada yaprak kımıldamıyor. İçten yanmalı motor gibi kendi içlerinde hareket olsa da umut yeşerten hareketler yok. Küme düşen takımların hocalarıyla, oyuncularıyla görüşme trafiğinde garip, ilginç bir yol güzergahı sürüyor.
Gebzespor daha yönetim sorununu çözebilmiş değil. Transfere sıra gelmiyor. Profesyonel ligden düşen Darıca G.B'nin varlığı yokluğu belli değil. Süper Amatör Lig'den BAL Ligine yükselen Çayırovaspor sus pus. 
Temsilcilerimizin birçoğu "Belediye versin ben transfer yapayım, kulübü yöneteyim" zihniyetinde...
Yazdığımız çizdiğimiz transfer haberleri sadece Darıca Türkelispor'dan geliyor.
Hocalarını ve iç transferi büyük ölçüde tamamladılar. Dış transferde de trafik yoğun.
Öyle belediye versin diye bekleyen bir yönetim yapısı yok.
Aslında yönetim diye bir yapı da yok.
Ferhat Yılmaz, kardeşi Murat Yılmaz harcıyor... Kenan Özçelik ve bir iki yönetici de manevi destek veriyor.
Sadece futbol adına değil spor adına da son dönemde Darıca Türkelispor'dan başka yazdığımız çizdiğimiz bir takım, kulüpte yok.
Bunun için Ferhat Yılmaz ve ekibine teşekkür etmek boynumuzun borcu.
Nerede BAL'a çıkan Çayırovaspor ve yönetimi... Bütçesi belli mi?, Transfer komitesini ve politikasını belirledi mi?
Amatör Lig'e düşen Darıca G.B tekrar profesyonel lige yükselmek adına neler yapıyor? Haberi olan var mı?
Çayırova Belediyespor Basketbol Takımı... Ligde kalmak adına, play off oynamak adına, Süper Lig'e çıkmak adına ne yapıyor.
Takımın birinci dereceden sorumlusu Okan Gençoğlu tatilde. Takımın sportif direktörü Can Altıntığ takımın içinde mi dışında mı bilen yok. BAL'da takımlar takır takır transfer yaparken Gebzespor 4 Ağustos'ta kongre yapacak. Yönetim belirlenecek ve transfer yapacak. 3.Lig'e çıkmak için hazırlanacak... Ölme eşeğim ölme...
Göbeğini belediyeye bağlamadan, kendi işini kendi halleden sadece Ferhat Yılmaz'ın Darıca Türkelispor'u var...
Ne diyelim helal olsun...
Gerçi eleştirme niyeti içinde Ferhat Yılmaz'a da bir iki cümle yazabilirim ama yaptıkları çok önemli. Eritip götürüyor yanlışlarını..
Mesela takımın kaptanı, en eskisi, 3 yıldır formasını giyen Serhat Zengin'le en başta masaya oturması daha doğru olurmuydu? Bilemiyorum... Teknik ekipte ya da oyuncu olarak Serhat Zengin ile uzlaşılabilinir miydi? bilemiyorum...
Ama ekonominin bu kadar sıkıntıda olduğu bu dönemde.... Birilerinin belediye versin ben harcıyayayım dediği süreçte...
Ferhat Yılmaz şov yapıyor...
Keselerine bereket versin. Transfer haberi yapıyoruz Ferhat Yılmaz ve Darıca Türkelispor sayesinde...
Örnek alsınlar
Saygılarımla

 


Özcan Özturk
20.07.2024 16:23:11
Sizi ilgi ile takip ediyorum.isini hakkı ile yapan birisiniz.soyledikleriniz de sonuna kadar haklısınız.Bolgede en büyük sorun yönetici sorunu kulüplerin hiç bir vizyonu maalesef yok.bugun Çayırova ve Gebze hatta Darıca gibi takımların kendi bağımsız mali kaynaklarini oluşturmuş sağlam bir yapıya oturtmuş olmaları gerekirken hep biyerlerden medet umuyorlar bu çok yanlış.diger bir konuş ise alt yapılar çok vasat altı alt yapılarımiz ve maalesef bu konuda nitelik sahibi olmayan yine aynı şekilde vizyonsuz hocalar la mantelitesi ben burada olayım hoca desinler üç besde alalım kafası ile çalışan adamlarla dolu.diger bir konu ki bunu konu ile ilgili haber yapmanızı ayrıca rica ederim 12 13 yaşındaki çocukların üzerine tribünler den insanlar sahaya atlıyor çocuklarımızı artık göndermek dahi istemiyoruz bu federasyon daha 12 13 14 yaşındaki cocuklarin güvenliğini sağlayamıyor sa neden var.Diger bir konu özel futbol okullari ki her biri bı yerel takım ismi ile maça çıkıyor.Maddi gelir elde eden bu takımlar ayrıca yerel takım ismi ile de saha talebinde bulunup antreman ve maçlara çıkıyor bu yanlış bir durum zaten yetersiz saha dan dolayı 10 15 takım bir sahada antreman yapmaya çalışırken ve tabi birde bunların yaş grupları var ki buradada düzenleme lazım.Transfer haberleri herzaman etkileyicidir fakat bu alt yapılar ve saha olayları ile kapsamlı bir haber yaparsanız bölge futbolu adına genç kardeslerimiz için büyük hizmette bulunmuş olursunuz.tesekkur ediyorum.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.