Tarih: 28.07.2022 10:18

MHP'li Kadınlar GTO'da Çalıştı

KAÇEP Başkanı Yudum Kaşıkçı, Darıca MHP İlçe Kadın Koları Başkanı Elif Demirci ve Gebze MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Bergüzar Boztaş kentin tüm odak noktalarına yönelik ziyaret programlarını ve çalışmalarını sürdürüyor.

MHP

MHP Kocaeli KAÇEP Başkanı Yudum Kaşıkçı ve göreve geldiği tarihten itibarem gerek partisinin gerekse partisinin kadın kolları ivmesini sürekli artıran Darıca Kadın Kolları Başkanı Elif Demirci ve Gebze Kadın Koları Başkanı Bergüzar Boztaş, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çileri, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Kentin ticari ve okonomik konuları üzerine yapılan sohbette  Başkan Kaşıkçı, Başkan Demirci ve Başkan Çiler engelli vatandaşları iş dünyasındaki yerini de masaya yatırdı...Engelli vatandaşlarımızın iş dünyasında yer almasına yönelik konularında görüşüldüğü toplantıda Nail Çiler, MHP Kadın heyetine engelliler için yeni kadroların açılması adına çalışma başlattığını ifade etti.


Anahtar Kelimeler: ' Kadınlar ' Çalıştı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.