Tarih: 20.09.2024 09:55

MHP’de iki ilçe başkanı daha istifa etti!

MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş ve Dilovası İlçe Başkanlığı görevindeki Erdem Sıtar istifa etti

MHP’de iki ilçe başkanı daha istifa etti!

MHP’de yaşanan il başkanı değişiminin ardından ilçe başkanları istifa etmeye devam ediyor. MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş da istifa ettiğini açıkladı. Akkuş istifası ile ilgili şu açıklamayı yaptı;


"Milliyetçi Hareket Partisi’nin kıymetli mensupları ve saygıdeğer dava arkadaşlarım, yaklaşık 2 yıldır şan ve şeref ile yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova İlçe Başkanlığını gördüğüm lüzum üzerine bırakıyorum Bize inanan, güvenen, bizim ile yol yürüyen siz değerli dava arkadaşlarımın her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Haklarınızı helal edin.."

Dilovası İlçe Başkanı Erdem Sıtar’da istifasını açıkladı. İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Erdem Sıtar, istifa paylaşımında “Kıymetli ülküdaşlarım, değerli hemşehrilerim yaklaşık 1 yıldır şan ve şeref ile yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı görevini bayrağı daha yukarılara taşıyabilmek adına hür iradem ile bırakmış bulunuyorum. Bu minvalde her daim yanımda duran her biri bir birinden kıymetli ülküdaşlarıma teşekkür ediyor haklarınızı helal etmenizi diliyorum. Her zaman liderimizin teşkilatımızın emrindeyiz” diye belirtti.


Anahtar Kelimeler: başkanı istifa !

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.