Tarih: 25.07.2024 08:59

MHP Turnuvasında Şampiyon Çayırova

MHP Kocaeli İl Başkanlığı’nın düzenlediği ilçe teşkilatları arasında düzenlenen Futbol Turnuvası nefes kesen mücadelelere sahne oldu.

MHP Turnuvasında Şampiyon Çayırova

Turnuvanın Final Maçında MHP Körfez ve MHP Çayırova arasında oynanan maç sonucunda MHP Çayırova Şampiyon oldu.

Birlik ve beraberliği sağlama adına sosyal, kültürel ve spor faaliyetlerinin önemseyen MHP Kocaeli İl Başkanlığı, gerçekleştirdiği turnuva ile dava arkadaşlarını yeşil sahada buluşturdu.

Çok sayıda partilinin destek verdiği ve muhteşem bir atmosferde geçen Turnuva herkesimden tam not aldı.

MHP Kocaeli il başkanı Murat Nuri Demirbaş, ''ŞAMPİYON ÇAYIROVA  İlçeler arası futbol turnuvamız, Körfez ve Çayırova arasında büyük bir heyecan ve coşkuyla oynanan final maçı ile sona erdi.

Özellikle şampiyon olan Çayırova İlçe takımını tebrik eder, diğer takımlara da gösterdikleri üstün performans için teşekkür ederim.
Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun.'' sözlerini kullandı.
MHP Çayırova ilçe başkanı İsmail Akkuş, ''ŞAMPİYON ÇAYIROVA KOCAELİ İL BAŞKANLIĞIMIZIN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU İLÇELER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA FİNAL KARŞILAŞMASINDA KARŞILAŞTIĞIMIZ MHP KÖRFEZ İLÇE BAŞKANLIĞI 5-2 SKOR İLE YENEREK ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI.
BİRLİĞİMİZ VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN. '' sözlerini kullandı.


 


Anahtar Kelimeler: Turnuvasında Şampiyon Çayırova

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.