Tarih: 03.10.2023 23:05 Güncelleme: 03.10.2023 23:11

MHP İl kadın Kolları Başkanı Demirci Oldu

48 saat önce hareketli ve çalışkan siyasetini haber yaptığım Elif Demirci, MHP Kocaeli Kadın Kolları Başkanı olarak atandı.

MHP İl kadın Kolları Başkanı Demirci Oldu

MHP Kocaeli Kadın Kolları Medya ve Tanıtım Biriminden yapılan açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanımızın tensipleri ile Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli KAÇEP’ten ( Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları ) sorumlu İl Başkanımız Elif DEMİRCİ olmuştur. Yeni görevinde başarılar dileriz. Rabbim muvaffak etsin.” ifadelerine yer verildi. Haftasonu düğün, nikah ve tüm cemiyuet hareketliliklerine yaptığı katılımlarla haber sitemizde gündeme gelen Elif Demirci MHP'de kadın kollarının en zirvesinde görevlendirildi. Elif Demirci, Darıca MHP Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütüyordu.
 


Nevzat Aytekin Muhtar
4.10.2023 09:28:43
Çok değerli vede çalışkan özverili Elif hanım Allah hayırlı etsin başarıların devamında dahada yükseklerde olcağına inanıyorum sizi tebrik ediyorum yolun açık olsun

Anahtar Kelimeler: kadın Kolları Başkanı Demirci

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.