GÜNCEL

GÜNCEL Haberleri
Tarih: 18.09.2023 17:12

MHP Darıca'dan Özel Çalışma

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Teşkilatları, 18-24 Eylül Ahilik Haftası sebebiyle özel bir saha çalışması yaptı.

MHP Darıca

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Teşkilatları, 18-24 Eylül Ahilik Haftası sebebiyle özel bir saha çalışması yaptı. Teşkilat mensupları sabahın erken saatlerinde esnafın dükkanlarına İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’ın notuyla birlikte içerisinde 35 kuruşun yer aldığı siftah zarfını bıraktı.

Yapılan çalışmada başta Darıca olmak üzere ilçe başkanları ve parti üyeleri sabahın erken saatlerinde cadde ve sokaklara çıktı. Çalışma kapsamında MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’ın esnafa mektubu, ülkücü şehit Yusuf İmamoğlu’nun şehit edildiği gün cebinden çıkan 35 kuruşla dolu siftah zarfı esnafın henüz açılmamış dükkanlarına bırakıldı.

BOL RIZIKLAR DİLERİZ
İl Başkanı Demirbaş’ın esnafa mektubunda “Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı olarak helal rızık için alın teri döken, Peygamber efendimizin ticari ahlak kurallarına özen gösteren tüm esnaf ve sanatkarlarımızın yanındayız. Şehidimiz Yusuf İmamoğlu ağabeyimizin şehadet şerbeti içtiğinde cebinden çıkan 35 kuruşu bugünkü siftahınız olarak kabul etmenizi rica eder, Allah’tan hayırlı, bereketli, bol rızıklar dileriz.” ifadeleri yer aldı.


Anahtar Kelimeler: Darıca' Çalışma

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.