Tarih: 14.12.2023 00:03 Güncelleme: 14.12.2023 00:12

MHP Darıca'dan Net Cevap: "Bekleyin Sonunuzu Görün"

HEDEP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Yudum Kaşıkçı ile ilgili açıklamalarına MHP Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım çok sert cevap verdi.

MHP Darıca

Sosyal medya sayfasından önce bir paylaşım yapan Başkan Mustafa Yıldırım daha sonra da bir açıklama yaptı. Başkan Yıldırım paylaşımında, "Senin emeğin var senin kimse için değil teşkilatlarımız için geceni gündüzüne katmışlığın var,herşeye herkese rağmen gönül almışlığın var ,teşkilatlarımıza sınırsız desteğin var ,senin arkanda görünmeyen orduların var biz senden razıyız vekilim Allah’ta razı olsun inşallah... Azını açan çapulculara tek cevabımız beklesin ler görsünler son yolculuklarını ..Herzaman herşekilde heryerde seninleyiz vekilim …..İt  ürür kervan yürür……" ifadelerine yer verdi.

KENTİN TEMEL DİREĞİDİR
Paylaşım sonrası da bir açıklama yapan MHP Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, "Yalan haberlerle insanlara itibar suikast yapanlara sahip çıkan Gergerlioğlu, sen Kocaeli'nin yüz karasısın. Yudum Kaşıkçı bu kentin sevilen ve sayılan, başarılı hem iş insanı hem de kadını olarak örnek bir siyasetçisidir. Yudum Kaşıkçı yalnız değildir. Cumhur İttifakı bu kentin temel direğidir" dedi.
BEKLEYİN SONUNUZU GÖRÜN

Başkan Yıldırım sözlerine şöyle devam etti. "Sıra endişesi olmadaan yıllardır teşkilatı için gecesine gündüzünü katan Sayın Kaşıkçı'yı ne yıpratılmasına izin veririz, ne de pis ağızlarda sakız olmasına izin veririrz. Arkasında her zaman dağ gibi durmaya devam edeceğiz.  Siz kendi ağzınıza sınır koymasını bilin, öğrenin. Yada bekleyin sonunuzu görün. Sayın Yudum  Kaşıkçı'yı o ağzınıza malzeme yapmanıza müsade etmeyeceğiz."dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.