Tarih: 20.11.2022 20:27 Güncelleme: 20.11.2022 20:30

MHP Darıca'dan Muhteşem Danışma Meclisi

MHP Darıca İlçe Başkanlığı Daraltılmış Danışma Meclis Toplantısı'nı İl Başkanı Yunus Emre Kurt'un katılımıyla gerçekleştirdi.

MHP Darıca

Vefat eden Manisa MHP İl Başkanı Murat Öner için saygı duruşu ile başlayan danışma meclisi toplantısı İstikalal Merşı'nın okunması ardından da Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.  Partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen Danışma Meclisi Toplantısı'nın açılış konuşmasını MHP Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım Yaptı. Başkan Yıldırım, konuşmasında sürekli vurguladığı birlik ve beraberlik mesajını kürsüde de yineledi. Başkan Yıldırım yaptığı konuşmada, "Partimizde eski yeni diye bir ifade sözkonusu değildi. Önceki şimdiki diye bir olguyu da kabul etmiyorum. Herkese gideceğiz. Sıkmadık el, çalmadık kapı girmedik gönül bırakmayacağız. Kırmızı çizgilerimizi geçmemiş, liderimize hakaret etmemiş, ülkesine, milletine gönül veren herkesle buluşacağız. Çatımız altında güç birliği yapacağız. Davetimizi kırmayarak buraya gelen tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederim. Ayaklarınıza sağlık."dedi.

KURT İTTİFAKIN KAZANDIRDIKLARINI ANLATTI
MHP darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım'ın ardından kürsüye gelen Kocaeli MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt konuşması öncesinde Başkan Yıldırım'a ve yönetimine yeni görevinde başarılar diledi. Danışma Meclisi Toplantısı'nın düzenlenmesi nedeniyle de teşekkür etti.  Dilek ve temennilerinin ardından İl Başkanı Kurt hazırlanan bir sunum eşliğinde Cumhur İttifakının ülkeye kazandırdıklarını sıraladı.

DEVLET ÜLKÜCÜ OLMUŞTUR
Cumhur İttifakı liderleri Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli'nin Kıbrıs'a giderek Maraş'ın açılışına katılmasını, Türk Dünyası Teşkilatı'nın kurulmasını, İHA ve SİHA'ların üretilmesini, Yeni Türkiye Yüzyılı'nın başlatılmasını göz önüne alırsak artık Devlet'in ülkücülü sözkonusudur."dedi

6'LI MASA 6'dan İBARET DEĞİL
İl başkanı Kurt, "Bugün HDP Eş Başkanı Demirtaş 30 Bin insanın ve bebek katilinin heykelini dikmekten bahsediyor. CHP'li Vekil HDP'lileri bakan yapmaktan bahsediyor. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Demirtaş'a şeref madalyası takılımasından bahsediyor.  Başörtüsüne bez poarçası diyorlar. Bu altılı masa FETÖ'nün PKK'nın güdümünde bir oluşumdur. 6'dan ibaret değiidir. Avrupa Birliği, Avrupa Konsey, ABD ve HDP de bu masanın ayaklarındandır. Liderimiz Devlet Bahçeli 1992 yılında 2023 yılının Türkiye Yüzyılı olacağını söylerken vizyonunu ortaya koymuştur. Kılıçdaroğlu ise 4 dakika da 2 uçağın kalkıp indiği Sabiha Gökçen Havaalnının  yapılmasının israf olduğu söylüyordu. İyi ki bunlar da yetki yok. İyi ki idare onlarda değil. Yoksa ne havaalanımız olacaktı ne de bugünkü Türkiye yüzyılı."dedi.

PARTİLİLERDEN SEVGİ SELİ
Toplantıya partililerin dışında sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katılırken toplantının sonunda İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım ve İl başkanı Yunus Emre Kurt'a büyük sevgi gösterisinde bulundular, hatıra fotoğrafları çektirdiler. İŞl Başkanı Kocaeli'ne hareket etmeden önce bir kez daha İlçe Başkanı Yıldırım'a görevinde hayırlı olsun dileğinde bulunurken toplantının başarısı için özel teşekkür etti.

 


 


Anahtar Kelimeler: Darıca' Muhteşem Danışma Meclisi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.