Darıca

Darıca Haberleri
Tarih: 29.04.2022 23:07

MHP Artık Darıca'ya Sığmıyor

MHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar programında görülmeye değer bir katılım gerçekleşti.

MHP Artık Darıca

MHP Darıca İlçe Başkanlığı'nın etkinlik, konser, siyasi hareketlilikte yakaladığı zirve iftar programında tavan yaptı. Adnan Menderes Kültür Merkezi Salonuna sığmayan davetlilerin çoğu balkonlarda, terasta, koridorlarda hatta merdivenlerde iftar yaptı. Birlik ve beraberliğin üst boyuta çıktığı iftar programına Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kocaeli MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Özdemir, Kocaeli MHP İl Başkanvekili Murat Nuri Demirbaş, Darıca Belediye Başkanvekili Cüneyt Şentürk, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay, belediye meclis üyeleri, Ak parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, dernekler ve diğer sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Davetliler coşku içinde açtıkları oruçlarının ardından sırasıyla Darıca MHP İle Kadın Kolları Başkanı Elif Demirci, Darıca MHP İlçe Başkanı Yücel Bektaş, Darıca Belediye Başkanvekili Cüneyt Şentürk, Kocaeli MHP İl başkanı Yunus Emre Kurt ve Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı selamlama konuşmalarını gerçekleştiri. Belediye Başkanvekili Cüneyt Şentürk, babasını kaybeden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın selamlarını iletirken vefat eden babası içinde dua istedi...

KURT: DARICANIN COŞKUSU BAŞKA
MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Darıca'nın coşkusunu her zaman takdir ettiğini, her program katılışında yoğun bir katılım olduğunu ve ilçe başkanlığının çalışmalarının etkisini ifade etti. İlçe Başkanı Yüce Bektaş ve ekibinin başarılı çalışmalara imza attığını bu ivmeden çok büyük memnuniyet duyduğunun da altını çizdi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Artık Darıca' Sığmıyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.