DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 05.05.2023 20:56 Güncelleme: 05.05.2023 21:03

Makam Değil Dostluk Kalıcı

Gebze Ticaret Odası’nın önceki dönem A Takımı’nda yer alan gençlik ekibi birliktelerine skte vurdurmayorlar... Yakaladıkları en küçük fırsatta dahi bir araya gelmekten geri kalmıyorlar...

Makam Değil Dostluk Kalıcı

Geçtiğimiz aylarda Gebze Ticaret Odasın'da gerçekleşen seçimlerde yanlış gördükleri durumlardan dolayı aday olmayan ve seçimlere girmeme kararı alan GTO’nun gençlik grubu, dirsek temaslarını kesmiyor. Gebze’nin önde gelen genç iş insanları, Ticaret Odası’ndaki görevleri sona erse de dostluklarını her zaman sıkı tutuyor. Gençlik grubu, ‘Ticaret Odası bitti, dostluğumuz devam’ diyerek bir araya gelmeyi sürdürüyor. GTO’nun önceki dönem ‘A Takımı’ yan yana gelmeyi sürdüreceklerini dile getirdi. Ramazan Ayında birlikte iftar yemeği yiyen ardından GTO'nun yeni Başkanı Abdurrahman Arslantaş'a hayırlı olsun ziyeretinde bulunan grup bugünde kahvaltılı bir toplantı organize ettiler.   Bir araya gelen bölgenin önde gelen genç iş insanları 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler üğzerine de sohbet ettiler…Siyasi partilerin Vekil adayları genç işinsanların işyerlerine yönelik yaptığı ziyaret sonrası ortaya çıkan görüşleride de bu birliktelikte masaya yatırdılar. Farklı dünya görüşlerine vsahip olan, farklı siyasi partilerde görev yapan gençlik grubu üyelerinin uyum ve samimiyeti görülmeye değerdi.


Anahtar Kelimeler: Makam Değil Dostluk Kalıcı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.