Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 19.01.2024 00:08

Mahkemelik Olan Sarıdede SESSİZ...

Çayırovaspor'a gelir getirmek amaçlı tır parkı kiralama gündem maddesine oy vermekten Başkan Çiftçi tarafından mahkemeye verilen Erhan Sarıdede sessizliğini koruyor...

Mahkemelik Olan Sarıdede SESSİZ...

Çayırova Belediyesi önceki dönem yönetimininin Çayırovaspor'a gelir amaçlı tır parkının kiraya verilmesiyle ilgili gündem maddesine o dönemin meclis üyelerinden bugünün Ak parti İlçe Başkanı Erhan Sarıdede'nin oy vermesi nedeniyle başlayan hukuk sürecine Başkan Sarıdede sessizliğini koruyor. Belkediye Başkanı Bünyamin Çiftçi tarafından hukuk süreci başlatılan İlçe Başkanı Erhan Sarıdede'nin konuyu il başkanlığına taşıyıp taşımadığı, konuyla ilgili belediye başkanı Çifçi ile bir araya gelip gelmediği de bilinmiyor. Kulislerde Belediye Başkanı çiftçi ile İlçe Başkanı Sarıdede'nin bu konu üzerine hararetli bir tartışma ortamı içinde bulunulduğu belirtilsede taraflardan bir açıklama gelmedi.


Anahtar Kelimeler: Mahkemelik Sarıdede SESSİZ...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.