ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 14.09.2024 19:34

Lige Farklı Başladık, İlkan'ı Unutmadık 86-59

Türkiye Basketbol Ligi’ne İstabul Ankaspor'u konuk ederek start veren temsilcimiz Çayırova Belediyespor, rahat bir galibiyete imza atarak zirveye kuruldu.

Lige Farklı Başladık, İlkan

Sahaya yabancısız ve genç bir kadroyla çıkan konuk İstanbul ekibine karşılık temsilcimiz ÇESK,  Diante Watkins, Murat Atar, Hamit Sezaver, Mert Ulutaş ve Koray Çekici ilk beşiyle çıktı. Anadolu Efes'in altyapı ekibi İstabul Ankaspor ilk periyotta temsilcimize karşı başa baş bir mücadele sahaya yansıtsa da ÇESK tecrübesi ve etkili oyunuyla rakibini 86-59 mağlup etmeyi başardı. Rakibine 27 sayı fark atan ÇESK ilk haftada liderliğin en büyük adayı oldu.

SALONDA GÖZYAŞI HAKİMDİ

Geçtiğimiz sezon Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı’nın formasını giyen ve elim bir kaza sonucu geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Eski Milli Basketbolcu İlkan Karaman unutulmadı. Karaman’ın 37 numaralı forması Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı tarafından emekli edilerek salona asılırken, Çayırova Belediyesi basketbolcuları, ısınmaya İlkan Karaman’ın fotoğrafının basılı olduğu tişötlerle çıktı. İlkan Karaman için düzenlenen anma töreninde bir konuşma gerçekleştiren Can Altıntığ ise, “Seni hiç unutmayacağız İlkan” dedi. Temsilcimiz Çayırova Belediyesi, ligin ikinci haftasında deplasmanda Esenler Erokspor’un rakibi olacak.


Anahtar Kelimeler: Farklı Başladık İlkan' Unutmadık -

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.