ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 07.10.2023 23:16 Güncelleme: 07.10.2023 23:18

Lig Çorbaya döndü...Feneri Yenmek Şart Oldu

Türkiye Basketbol 1.Ligi cuma ve cumartesi oynanan maçlarla devam etti. Çayırova Belediyespor'u çok yakından ilgilendiren sonuçlara imza atan rakiplerden kopmamak adına yarın temsilcimiz galibiyete odaklandı.

Lig Çorbaya döndü...Feneri Yenmek Şart Oldu

Türkiye Basketbol 1.Ligi'nde Çayırova Belediyespor'un rakipleri arasında yer alan lider Gaziantepspor, Ormanspor karşısında  galip gelerek temsilcimiz ile puan farkını 3'e çıkardı. Yine kendi evinde Balıkesirspor'u mağlup eden Yalova Semt 77'de puanını 8'e çıkaran bir diğer takım oldu. Çayırova Belediyespor yarın saat 15.45'te Çayırova Spor Salonu'nda koınuk edeceği sarı lacivertli rakibini mağlup ederek zirvede yer alan bu iki rakibi ile puan farkını 1'e indi,rerek takibini sürdürmek istiyor. Farklı bir sonuçta ise Çayırova Belediyespor ile zirve arasındaki puan farkı açılacak.

SÜPRİZ SONUÇ MERSİN'DEN GELDİ
Zirvenin en güçlü takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyespor evinde Çayırova Belediyespor'un ligin ilk haftasında hem de deplasmanda farklı mağlup ettiği Alagöz Holding Iğdırspor'a mağlup oldu. Iğdır temsilcisi bu galibiyetle puan farkını 7'ye çıkarırken Mersin temsilcisi ile 3.ve 4.sırayı aynı puanla paylaştılar. Çayırova Belediyespor şayet yarın Fenerbahçe Koleji 'ni mağlup etmesi halinde zirvenin ortağı olacak.

ZİRVEYİ ŞEKİLLENDİRMEK ÇAYIROVA'NIN ELİNDE

Saha ve seyirci avantajını kullanarak yarın sarı lacivertli rakibini mağlup etmek hedefi ile parkeye çıkacak olan Çayırova Belediyespor BASKET bir sonraki hafta kazanabileceği bir deplasmana gidecek. Bu sezon deplasmanda hiç maç kaybetmeyen temsilcimiz ligin 5.Haftasında Ankara TED Kolejliler Gölbaşıspor ile Başkent'te oynayacak. Fenerbahçe ve Başkent temsilcisi karşısında 4 puanlık bir seri yakalaması halinde ligin zirvesindeki Yalova, Mersin, Sigortam.net ve Gaziantepspoır ile adeta final maçı havasında karşılaşmalara çıkmak için hazırlanacak. Ancak bu planlamaların öncesinde temsilcimizin yarın mutlaka kazanması bölge sporseverleri ve taraftarların beklentisi oldu.

İŞTE CUMA VE CUMARTESİ OYNANA MAÇLARIN SONUÇLARI

GAZİANTEP BASKETBOL 98 - 79 OGM ORMANSPOR  
SİGORTAM NET 70 - 63 KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE KAĞITSPOR   
GÖLBAŞI BELEDİYESİ TED ANKARA KOLEJLİLER 83 - 72 BORNOVA BELEDİYESİ KARŞIYAKA  
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 78 - 84 ALAGÖZ HOLDİNG IĞDIR BASKETBOL  
SEMT77 YALOVASPOR 83 - 69 BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR


Anahtar Kelimeler: Çorbaya döndü...Feneri Yenmek

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.