Spor

Spor Haberleri
Tarih: 14.06.2024 18:01
Levent Hoca Yuvada Kaldı

Levent Hoca Yuvada Kaldı

Darıca Türkelispor ile üst üste 3 sezon şampiyonluk yaşayan Teknik Adam Levent Tunç yuvada kaldı. Transferi Kulüp Başkanı Ferhat Yılmaz duyurdu.

Geçtiğimiz sezon Kocaeli Süper Amatör Lig B Grubu'nda normal sezonu şampiyon olarak bitiren ancak play off maçlarında aynı başarıya ulaşamayan Darıca Türkelispor önümüzde ki sezon hazırlıklarına start verdi. Darıca Türkelispor Kulüp Başkanı Ferhat Yılmaz yeni bir kadro yapılanması anlayışı ile yola çıkmadan önce teknik adam konusunda çözüm sağladı. Darıca Türkelispor ile şampiyonluk sevinçlerine imza atayan Levent Tunç ile sahibi olduğu STY Metal Şirketin'nde masaya oturan Başkan Yılaz hocalarıyla devam kararını sosyal medya sayfasından duyurdu. Başkan Yılmaz, “Son iki sezondur A takımımızda görev yapan teknik direktörümüz Levent Tunç ile yeni sezon için yeniden anlaşmış bulunuyoruz. Hep birlikte yeni başarılara yelken açacağımız bir sezon olması dileğiyle, anlaşmanın Darıca Türkelispor’umuz ve hocamıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.