Tarih: 21.12.2022 21:51

Kutlu: Birlikten Kuvvet Doğar Dedi

Gebzespor'a gönül veren taraftarlardan Hakan Eren Kutlu sosyal medya sayfasından haftasonu oynanacak önemli maç için hem davette bulundu hem de birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Kutlu: Birlikten Kuvvet Doğar Dedi

Kutlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi..

ZAMAN GELDİ ÇATTI!

GEBZESPRUMUZUN BU HAYATİ ÖNEM TAŞIYAN MAÇINA İÇİNDE GEBZELİLİK BİLİNCİ OLAN İÇİNDE Bİ NEBZE DAHİ OLSA GEBZE SEVGİSİ OLAN KİM VARSA GEBZE İSMİNİ KULLANIP KİM BU ŞEHİRDE EKMEK YİYOR SU İÇİYORSA HERKESİ , SANAYİCİSİ TÜCCARI SİYASETÇİSİ DERNEK BAŞKANLARI vb. KURUMLARIN BAŞKANLARI ve YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BİRBİRİMİZE KARŞI BÜTÜN KÜSKÜNLÜKLERİ DARGINLIKLARI BİR KENARA İTİP TEK SEVDAMIZ OLAN EBEDİ ve SON AŞKIMIZ OLAN GEBZESPORUMUZA HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM " SEN BEN YOK, BÜYÜK GEBZESPOR VAR". DİYEREK STADDA ki YERİMİZİ ALALIM. PAZAR GÜNÜ SAAT 2 de GEBZE ALAETTİN KURT STADYUMUMUZDA MABEDİMİZDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE. HEPİNİZE HAYIRLI AKSAMLAR DİLİYORUM.. HEPİNİZİ RABBİME EMANET EDİYORUM . BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR


Anahtar Kelimeler: Kutlu: Birlikten Kuvvet Doğar

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.