Tarih: 20.11.2022 21:50

Kurt Darıca'dan Haykırdı

Bu akşam Darıca MHP İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan MHP Kocaeli İl başkanı Yunus Emre Kurt önemli açıklamalar yaptı.

Kurt Darıca

ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN SÖZLERİ NOKTADIR
Türkiye'nin en genç siyasi parti il başkanı olma ünvanına sahip olan İl Başkanı Kurt, Alparsaln Türkeş'in bir videosunu partililerine izlettirdi. Başbuğ Türkeş videoda, "Ben Ülkücüyüm ama Anavatan Partisindeyim, Ben Ülkücüyüm Ama Doğruyol Partisi'nde siyaset yapıyorum, Ben Ülkücüyüm ama Büyük Birlik Partisinde siyaset yapıyorum, Ben Ülkücüyüm ama Refah Partisindeyim diye birşey olmaz... Ülkücünün partisi MHP'dir....MHP dışında başka parti çatısı altında ülkücü olunmaz." sözlerine "Bu sözler toplantımıza noktadır." dedi.

HER KAPIYI ÇALACAĞIZ
2023 seçimlerinin önemine değinen MHP'nin Kocaeli Lideri Yunus Emre Kurt, "Çalmadığımız kapı, girmediğimiz gönül, sıkmadığımız el kalmayacak. 2023 seçimlerinin önemini bıkmadan yorulmadan anlatacağız. Sahada olduğu kadar sosyal medyada da hareketli olacağız. Sesimizi duyurabileceğimiz  her sahada anlatmaya devam edeceğiz."dedi.

CHP'YE YÜKLENDİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bir numaralı ülkücü benim" sözlerine de cevap niteliğinde açıklamalar yaptı. Başkan Kurt, "Sırtını YPG'ye dayadığını söyleyen HDP vekilleri ile , Apo'nun heyekelini dikmeye çalışan Demirtaş ile dirsek temasta olacaksın, Demirtaş'a şeref madalyası takmaktan bahsedeceksin, bebek katilinin heykelini dikmeye çalışanları iktidara gelince cezaevinden çıkaracağız diyeceksin sonra ülkücüyüm diyeceksin. CHP'nin 6 okundan birisi de milliyetçilik ama teröre sırtını dayayanları kınamayı, karşı koymayı bir tarafa bırakın birlikte hareket eden söylemler duyuyoruz, tavırlar görüyoruz."dedi.

MİLLETİN DİNİNE İNANCINA SAYGILARI YOK
"Katıldıkları televizyon programlarında başörtüsüne bez parçası diyen Kılıçdaroğlu'nun, Allahın emrini yerine getirmeye çalışan kadınlarımıza saygıları yok." diyen MHP İl başkanı Yunus Emre Kurt, "Ermeni soykırımını tanıyan kendi il başkanları, HDP'lileri bakan yapmak isteyen kendi vekilleri, vatan toprağına Kürdistan diyenlere burası Türkiye diyemeyen kendi kurdukları masadaki ortakları. O masanın kurulma talimatı da Amerika'dan geliyor. FETÖ'den geliyor. Niyetleri apaçık ortada. Amerikan Başkanı da kalkıp seçimde muhalefetin yanında olacağımızı dile getirmeliyiz demiyor mu? Bunları biz mi uyduruyoruz. İnternet video platformalarında hepsi var. Açın izleyin."dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Darıca' Haykırdı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.