Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 13.07.2024 21:57 Güncelleme: 13.07.2024 22:01

Küçük Yarın Büyüklük Yapacak

Çayırova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'nde görev yapan Serdar Küçük'Ün kardeşi Erdem Küçük yarın hayatını Büşra Özkan ile birleştirecek.

Küçük Yarın Büyüklük Yapacak

14 Temmuz Pazar Günü Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak düğününde genç çiftin nikahı da kıyılacak. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi tarafından kıyılması beklenen nikah törenine, ilçenin önde gelen isimlerinin yoğun olarak katılması bekleniyor. Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi Ada Davet Salonu'nda başlayacak olan törende Serdar Küçük babalarının vefatından dolayı evsahibi olarak davetlileri karşılayacak. Küçük ailesine gelin olarak gelen Büşra Özkan'ın ailesi Mehmet ve Reyhan Özkan çiftide düğün merasimi öncesinde eş, dost ve akrabalarına davette bulundular. Serdar Küçük yoğun tempo nedeniyle davetiye ulaştıramadıkları dostları için, "Bu mutlu günümüzde heyecanımızı paylaşmak üzere tüm dostlarımızı bekliyoruz." dedi.

 

 

 


Hilal Akyüz
15.07.2024 09:53:31
Hep mutlu ol inşallah

Anahtar Kelimeler: Küçük Yarın Büyüklük Yapacak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.