Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 16.07.2024 14:36

Küçük Ailesi'nin Düğününe İnsan Seli

Geçtiğimiz haftasonu Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleşen düğün töreninde Erdem Küçük ve Büşra Öztürk'i yalnız bırakmak istemeyen dostları salona akın etti.

Küçük Ailesi

 Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi tarafından kıyılan nikah törenine, sadece Çayırova'nın eğil tüm bölgeden çok sayıda siyaset, iş ve spor dünyasından isimler katıldı. Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi Ada Davet Salonu'nda ki törende Serdar Küçük babalarının vefatından dolayı evsahibi olarak davetlileri karşıladı. Küçük ailesine gelin olarak gelen Büşra Özkan'ın ailesi Mehmet ve Reyhan Özkan çifti de düğün merasimi boyunca heyecan ve mutluluk yaşadı. Siyaset, iş ve spor dünyasından katılanlarla birlikte çiftin mutluluğunu paylaşan yakınlarının sayısı 4 bin sayısını geçti. Çayırova Belediyesi çalışanı Serdar Küçük, kardeşinin nikah ve düğün merasimi ile lgili olarak, "Biz leri bu özel günümüzde yalnız bıakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Hepsinin ayaklarına sağlık." dedi.

 

 

 


Alaattin H.
16.07.2024 16:03:14
Şahane bir düğün oldu. Böyle kalabalık bir düğünü organize eden Serdar beyi tebrik ederim. Genç çifte bir ömürboyu mutluluklar dilerim.

Anahtar Kelimeler: Küçük Ailesi' Düğününe İnsan

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.