Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 20.07.2024 23:32

Küçük AĞYOLLAR Erkekliğe Adım Attı

Bölgemiz iş ve siyaset dünyasının sevilen ismi Okay Ağyol'un oğulları İdris Ali ve Doruk için düzenlediği sünnet töreni görülmeye değerdi. İŞ, Siyaset ve spor dünyasının önde gelen isimleri bu düğünde bir araya geldi.

Küçük AĞYOLLAR Erkekliğe Adım Attı

Mollafenari'de hizmet veren Doğa Çiftlik Kır Düğün Salonu'nda düzenlenen düğün törenine Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar, Çayırova CHP İlçe Başkanı Binali Eniş, Darıca CHP İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Arslantaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Baran Aydın, Çayırova Kars Ardahan Iğdır Derneği Başkanı Aytekin Sır, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, Çayırovalı Muhtarlar, Darıcalı Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, iş dünyasının önde gelen isimleri, spor dünyasının önde gelen isimleri ve Ağyol ailesinin yakınları katıldı.

AĞYOL ÇİFTİNİN DANSLARI İLE DÜĞÜN BAŞLADI
Çocukları ile düğün alanına gelen Ağyol çifti düğüne dans ederek start verdi. Yöresel oyunları davetliler tarafından ilgiyle izlenirken, ardından Ağyol çiftinin heyecanve mutluluğuna ortak olmak için tüm davetliler soluğu pistte aldı. Halaylar, danslar ve özellikle Kars yöresine ait oyun havaları eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar eğlenen davetliler, erkekliğe adım atan İdris Ali ve Doruk Ağyol'a hediyelerini takdim ettiler. 

 

 


Anahtar Kelimeler: Küçük AĞYOLLAR Erkekliğe

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.