Darıca

Darıca Haberleri
Tarih: 27.05.2024 12:53 Güncelleme: 27.05.2024 13:02

KRAL'dan Manidar Tatil

Gebze Fenerbahçeliler Derneği'nin kurucu yöneticileri arasında yer alan, bölgemiz futbol dünyasının önemli ismi, toplum ve iş insanı İdris Zengin, henüz havaların ısınmadığı bu günlerde yaz tatiline çıktı.

KRAL

Geçen sene de bir kaç defa yaz tatiline giderek ailesi ile birlikte dolu dolu  bir yaz mevsimi geçiren İdris Zengin bu sezonun ilk tatiline dün çıktı. KRAL lakaplı sayısız gol krallıklarına sahip İdris Zengin'in yaz sezonun ilk tatiline Galatasaray'ın işampiyon olduğu gün çıkması ilginç bir tesadüf olarak yorumlandı. Geçen hafta RAMSPARK'ta Galatasaray'ı kendi seyircisi önünde mağlup eden sarı lacivertli takımın gonüldaşı İdrs Zengin paylaşımları ile dikkat çekmişti. Galatasaray'ın şampiyon olduğu geçtiğimiz haftasonu herhangi bir paylaşımda bulunmöayan İdris Zengin'in aynı gün de tatile giderek Darıca'dan ayrılmış olması manidar olarak karşılandı…


Anahtar Kelimeler: ' Manidar Tatil

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.