Tarih: 13.06.2022 18:56

KRAL Potanın Yıldızlarını Tebrik Etti

Sayısız gol krallıkları ve şampiyonlukları futbol hayatında barındıran, bölge futbolunun en önemli futbolcuları arasında efsaneleşen İdris Zengin, basketbol temsilcilerimizi kutladı...

KRAL Potanın Yıldızlarını Tebrik Etti

Bölgemizin yetiştirdiği en önemli gol ayağı, attığı gollerle tribünleri havaya kaldıran İdris Zengin, bölge temslcimiz Çayırova Belediyespor Basketbol Takımının başarıları ile gurur duyduğunu ifade etti. Bir dönem Çayırovaspor forması ile başarıdan başarıya koşan Kral lakaplı İdris Zengin, sadece attığı goller ve oynadığı futbolla değil, bölgemizin menfaati adına spor ve sporcunun her zaman yanında olarak futbolculuk sonrasıda önemli bir misyon edindi. Bölgemize sporuna karşı yapılan tüm lobilere mücade örneği veren aynı zamanda bölgemiz sporcularına desteğini esirgemeyen Kral İdris, önce play off finalini Aydın'da geçen ardından da Balıkesir grup finali ilk maçını kazanan Çayırova Belediyespor Basketbol takımını tebrik etti.


Anahtar Kelimeler: Potanın Yıldızlarını Tebrik

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.