Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 02.07.2022 00:15

KOSİDEF'İn Adı Var Kendi Yok

Kocaeli ve İstanbul Sinoplu Dernekler Federasyonu Zekeriya Demirkıran Başkanlığında gösterdiği düşük performansı ile erimeye ve yok olma güzergahında hızla ilerliyor...

KOSİDEF

Bahattin Demircan tarafından kuruluşu gerçekeleşen Kocaeli Sinop Dernekleri Federasyonu (KOSİDEF) bölgemizde yaşayan Sinoplu vatandaşlarımızın en önde gelen temsilcisi olurken SİNKON ( Sinoplular Konfederasyonu) kuruluşu ile Bahattin Demircan'ın bu oluşumun başına geçmesi ile KOSİDEF başına gelen  Zekeriya Demirkıran adeta federasyonu yol olma sürecine taşıdı.  Darca Belediye Meclis Üyesi Cevat Yalçın aynı zamanda KOSİDEF Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek bu çatı altında olmaktan kendini men ederken, Sinopluların bölgemizde ki en önemli simi eski Darıca Belediye Meclis Üyesi Ferhat Yılmaz'da KOSİDEF'ten kendilerini ayrıştırarak Türkeliler Federasyonu'nu kurarak özerkliliğini ilan etti. KOSİDEF'in kurucu başkanı Bahattin Demircan'da Sinoplular Konfederasyonunu kurarken , federasyonun başkanı Zekeriya Demirkıran, SİNKON' 'karşı  duruş sergileyerek Demircan'ı ve bölgemizdeki Sinopluları yok sayarak İstanbul bölgesindeki Sinoplular yönünde tavır sergilemeye devam ediyor.Bölgemizd eyaşayan birçok Sinoplu KOSİDEF'i Sinopluların temsilcisi olarak kabul etmediklerini, başındaki ismin  Çayırova, Gebze, Kocaeli bölgesindeki Sinopluların menfaatlerindenn çok rüzgara doğru ve İstanbul yönünde hareket ettiğinini tepki ile dile getirdiler.


Anahtar Kelimeler: KOSİDEF' Kendi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.