Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 23.05.2022 23:33
KOSİDEF ERİYOR!

KOSİDEF ERİYOR!

Genel Merkezi bölgemizde bulunan oluşumlardan biri olan Kocaeli İstanbul Sinoplu Dernekler Federasyonu'nda yaşanan gelişmeler federasyon içinde olumsuz hava estirmeye başladı.

KOSİDEF içinde en büyük güçl olarak bilinen Türkeliler, federasyon bünyesi dışında mevcut dernek sayılarıyla federasyon oluşturma çalışmalarında son noktaya gelirken federasyonun genel başkan yardımcılarından Cevat Yalçın'ın istifası ile "KOSİDEF'te neler oluyor?" sorusunu beraberinde getirdi. Cevat Yalçın'ın sosyal medya kişisel sayfasından yaptığı istifa açıklamasının ardından KOSİDEF Başkanı Demirkıran'ın bu istifayı kabul edip etmediği yönünde açıklama halen yapılmadı. Federasynda yaşanan istifa depreminin yanısıra federasyonda en büyük yoğunluğu kapsayan Türkelil derneklerinin kendi federasyonunu kurma çabalarında son noktaya gelmeleri KOSİDEF'e kan kaybettirmeye devam edecek gelişmeler olarak  bölgemizde yaşayan Sinoplu vatandaşlar tarafından  değerlendirildi. Bundan sonraki süreçte KOSİDEF Başkanı Zekeriya Demirkıran'ın bu olumsuz gelişmelerin önüne nasıl geçeceği , federasyonda ortaya çıkan olumsuz tabloya çözüm üretip üretemeyeceği de merak edilmeye başlandı....


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.