SİYASET

SİYASET Haberleri
Tarih: 24.10.2023 12:45

Körfez, Türker'i Bağrına Bastı

İYİ Parti Körfez İlçe Belediye Başkan aday adayı olduğunu kısa süre önce açıklayan tecrübeli siyasetçi Fırat Türker, birçok noktaya ziyaret gerçekleştirdi

Körfez, Türker

Siyasi parti ayırmaksızın her önemli noktaya ulaşmaya ve görüşlerini almaya çalışan Fırat Türker, iktidar partisi de dahil olmak üzere temsilcileri ile görüşerek, önemli olanın koltuğa oturmak değil, hizmet etmek ve ilçeyi parmakla gösterilir hale getirmek olduğunun altını çizdi.

"HİZMET AÇLIĞI VAR"

Fırat Türker, kendisinin aday adayı olduğunu ve Körfez için çok önemli projeleri bulunduğunu belirterek, “İlçenin ekonomik ve sosyal anlamda hizmet açlığı var. Körfez çevresinde çok önemli sanayi kuruluşlarını barındırıyor. Fakat, bugüne kadar sanayi kuruluşlarından hep para istenmiş, ilçeye hizmet olarak yatırıma dönüşmemiş. Oysa bu sanayi kuruluşları kendilerine proje sunulsa yapmaya ve ilçeyi hizmete boğmaya hazırlar. Görev almam nasip olursa, belediye olarak sosyal içerikli projeleri hazırlayıp, sanayi kuruluşlarına sunarak, kendi isimleri verilmek üzere yaptırmalarını talep edeceğiz. Sanayi kuruluşlarından para istemek yerine, ilçeye olan sorumluluklarını bu şekilde yerine getirmelerini sağlayacağız” dedi.

EĞİTİME DESTEK MESAJI

Fırat Türker, bu ziyaretler kapsamında ilçenin önemli eğitim kurumlarından olan Gülünce Özel Eğitim Kurumu ve Rengin Anaokulu Fatih Uykun, Gülünce Eğitim Kurumu Müdürü Tazebey Yaşin’i de ziyaret ederek hizmet için aday adayı olduğunu açıkladı ve eğitime büyük önem verdiğini söyledi. Kögyarder Genel Sekreterlik görevi de yapan Fırat Türker, dernek olarak da eğitim gören ve desteğe ihtiyacı olan çocukların yanında olduklarını söyledi.


Anahtar Kelimeler: Körfez Türker' Bağrına Bastı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.