SİYASET

SİYASET Haberleri
Tarih: 10.05.2024 15:26 Güncelleme: 10.05.2024 15:28

Koltuk Demirbaş'ı Çekiyor

Osmangazi Mahallesi'nin muhtarlık koltuğunu mahalli seçimlerde ezici üstünlükle kazanan Kenen Demirbaş bu dönemler içinde Darıca Muhtarlar Derrneği Başkanlığı görevini de yürütmüştü.

Koltuk Demirbaş

Talihsiz ticaret yıllarının ardından yüzü siyasi arenada gülen Kenan Demirbaş, Osmangazi Mahale Muhtarı olarak yerel seçimlerde şansını denemiş ve açıkara birincilikle bu göreve mahalle sakinleri tarafından seçilmişti.çDolu dolu geçen muhtarlık dönemi içinde Darıca Muhtarlar Derneği görevini de yürüten Kenan Demirbaş 31 Mart 2024 mahalli seçimlerinde bu kez şansını Darıca Belediye Meclis Üyeliği için denemiş kontenjan listesinden bu göreve de seçilmesi zor olmamıştı. Darıca Belediyesi'nin yeni döneminde Darıca Belediye Başkan Vekilliği görevinede uygun görülen Kenan Demirbaş son olarak Darıca Belediye Meclisi'nin Mayıs Ayı 2. Birleşim Oturumu'nda meclis başkanı olarak bu kulvarda da tecrübesini ortaya koydu. Meclis üyesi arkadaşları meclis oturumu sonrasında Darıca Belediye Başkanlık Makamında Demirbaş'ı ziyaret ederek son meclis toplantısını değerlendirdi. 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Koltuk Demirbaş' Çekiyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.