DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 25.08.2023 17:10 Güncelleme: 26.08.2023 10:08

KOGYAR GÜNEY'DE ÇALIŞTI

Oktay Yaşar; kurduğu mahalle derneği ile halkla bütünleşmeye devam ederken derneğe yönelik ziyaretlerin de ardı arkası kesilmiyor.

KOGYAR GÜNEY

Güney Mahallesi Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Oktay Yaşar, kurmuş olduğu dernekle hem mahalleye hizmet ediyor; hem de mahalle halkı ile bütünleşiyor. Kurmuş olduğu derneği her gün onlarca kişi tarafından ziyaret ediyor. Gelen misafirlerle yakından ilgilenen Oktay Yaşar; hizmet amacıyla kurmuş olduğu derneğin kısa sürede herkes tarafından kabul gördüğünü belirterek,"Şükürler olsun derneğimiz dostlarımızin ziyaretleriyle de boş kalmıyor.
Kocaeli Öğrenim Gencliklerine Yardim (KÖGYAR) Dernek başkanı, Prof. Dr.Gönül Kaya Özbağ hanımefendi  ve yönetımi Fırat Türker  ve eşi Selin Kaya Türker  kardeşlerimle birlikte derneğimizi ziyaret ederek hizmetlerimiz hakinda fikirler edinip hemde hizmetlerimiz hakinda bizlere teşekkür ederek palaketle onurlandırdılar, Yürekleri var olsun Ayakarına sağlık iyiki varsiniz herzaman desteklerinizle biz olduk cansınız…" dedi.

 


Anahtar Kelimeler: KOGYAR GÜNEY' ÇALIŞTI

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.