Tarih: 03.09.2024 09:21

Kocaeli'ye Sarı Kod Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), saat vererek gök gürültülü sağanak yağış için il il uyardı.

Kocaeli

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 2 Eylül hava durumu raporunu yayımladı. Raporda, 6 il için sarı kodlu uyarı verildi ve ülke genelinde birçok ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların beklendiği belirtildi.

YAĞMUR YAĞACAK MI? İstanbul'da yağmur var mı? İstanbul'a ne zaman yağmur yağacak?

Özellikle İstanbul, Edirne, Kocaeli, Kırklareli, Afyonkarahisar, Manisa, Adana, Antalya, Hatay, Isparta, Ankara, Eskişehir, Yozgat, Bolu, Düzce, Sinop, Zonguldak, Amasya, Samsun, Artvin ve Trabzon'da gün içinde yağışlı hava etkili olacak. Meteoroloji, bu bölgelerdeki vatandaşları ani sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuz hava koşullarına karşı uyardı.

İstanbul için yağmur uyarısı! - Dünya Gazetesi

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmezken, sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar ise kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

6 İL İÇİN SARI KODLU UYARI

Sarı Kodlu Uyarı Yapılan İller: Meteoroloji, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Bartın ve Düzce illerinde kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Bu illerdeki vatandaşların tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı.

Son dakika: Hava durumu nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden kritik uyarı... - Son Dakika Haberler

Ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak, Marmara ve İç Ege başta olmak üzere birçok bölgede sağanak yağışlar bekleniyor. MGM, vatandaşları ani hava değişimlerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Kocaeli' Uyarısı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.