Kocaeli

Kocaeli Haberleri
Tarih: 05.02.2023 21:08

Kocaeli'de okullar tatil mi?

Kocaeli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. Veliler yarın okulların tatil olup olmadığını araştırıyor

Kocaeli

Hava sıcaklıkların düşmesi ve kar uyarısının ardından vatandaşlar Kocaeli'de okullar tatil mi diye araştırmaya başladı. Şehir merkezinde yağmur etkili olurken yüksek kesimlerde ise öğle saatlerinden bu yana kar yağışı etkili oluyor. Özelikle Kocaeli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışının sabaha kafar etkili olması bekleniyor 15 günlük aranın ardından okullarda yarın yeniden ders zili çalacak. Kar yağışının Kocaeli'de yarından itibaren etkisini artırması beklenirken, meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri de uyarılarını sürdürdü. Veliler ise yarın Kocaeli'de okullar tatil edilecek mi diye araştırıyor. Şuana kadar yetkililerden bir açıklama gelmedi. Yağış durumuna göre ilerleyen saatlerde yeniden bir değerlendirme yapılması bekleniyor.


Anahtar Kelimeler: Kocaeli' okullar tatil ?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.