Tarih: 20.10.2022 07:47

Koca, Şahin'i Arkadaşlıktan Çıkardı

Darıca Dernekler Federasyonu Koca, Kadın Kolları Başkanlığı'nan istifa eden Şahin'i sosyal medyada arkadaşlıktan çıkardı.

Koca, Şahin

Darıca Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Birsen Şahin, başta federasyon başkanı Mesut Koca olmak üzere  "Federasyonda kadına yönelik ayırımlar yapıldığı" gerekçesiyle önceki gün istifasını sosyal medya kişisel sayfasından yayınladı. Federasyon Başkanı Mesut Koca istifa eden Birsen Şahin'i sosyal medya platformunda arkadaşlıktan çıkardığı görüldü. Ancak Koca'nın Şahin'i sosyal medyada silmesi istifasının ardından değil günler önce bu işlemi gerçekleştirdiği görüldü. Federasyonun kadın kolları başkanını sosyal medyada listesinden çıkaran, fotoğraf karelerinde kadın kolu başkanını geri plana attığı, ziyaretlerde yer vermediği iddia edilen, yönetimine kadın ismi yazmayan Koca, Birsen Şahin'in istifasının ardından Kadın Kolları Başkanlığı görevine kimi getireceği merak konusu oldu. 

ÇOCUK GİBİ HAREKETLER
Kadın Kolları Başkanı Şahin'i sosyal medya arkadaşlık listesinden çıkaran, Koca'nın bu hareketi ilçe siyaseti ve stk çevrelerince de tepkiye neden oldu. "Darıca'da dernekleri federasyonları yönetenlere bak. Çocuk gibi hareketler..." şeklinde yorumlandı.


Anahtar Kelimeler: Şahin' Arkadaşlıktan Çıkardı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.