ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 26.04.2024 21:06

Koç Şemsettin Baş'dan Gaziantep'te Özel Açıklamalar

Çayırova Belediyespor Baş Antrenörü Şemsettin Baş, yarınoynanacak olan çeyrek final maçı için Gaziantep'te özel açıklamalar yaptı.

Koç Şemsettin Baş

Tecrübeli koç Baş, "Eğer maçı kazanmak istiyorsanız sahada mücadele etmek gerekir. Yarın mücadele yönü yüksek bir performans yansıtmak istiyoruz."dedi. Koç Şemsettin Baş, "Eksiğimizi fazlamızı, doğrumuzu yanlışımızı konuşacak noktada değiliz. Yarın maçımız var. Tekdüşüncemiz, tek odaklandığımız unsur play off maçlarımız. Yarın Gaziantepspor ile deplasman da ilk maçımızı oynayacağız. Bu maçı konuşmaktan, düşünmekten başka bir konumuz yok."dedi.

 

ÇAYIROVA TADİRE ŞAYAN BİR ORGANİZASYON

 

Çayırova Belediyespor'un kuruluşu ve bu döneme kadar uzanan sürecinin kısa bir süre olmasına karşılık önemli bir ivme ortaya koyduğunun altını da çizen Baş Antrenör Şemsettin Baş, " Farklı takımlarda çalışırken de Çayırova ile ilgili haberleri duyuyordum. Şimdi takımın içindeyim. Gerçekten başarıyı hak edecek bir yapı içindeler. Bu yapının daha da kalkınması çok önemli. Bırada olmaktan çok mutluyum."dedi.

 

OYUNCULARIMIZIN DA İŞİ ZOR


Türkiye Basketbol Ligi'ne yeni çıkmalarına karşılık kritik kavşakları da başarıyla geride bırakan Çayırova Belediyespor'un oyuncuları ile ilgili de konuşan Baş, "Sezon içinde üç hoca ile çalışmış bir oyuncu kadrosu var. Onlar içinde kolay değil. Gelen her hocanın sistemine, oyun anlayışına, prensiplerine ayak uydurmaya çalıştılar. Nihayetinde play off hedefine ulaşıldı. Şimdi bana ve oyucularıma düşen yarın play off maçında mücadelemizi ortaya koymaktır. Maç kaybedilir, kazanılır. Ama daha önemlisi sahaya varını yoğunu ortaya koymaktır. Yarın neyimiz var neyimiz yok herşeyimizla sahada var olacağız. Çayırova'ya avantajla dönmek tek amacımız. Kazanmak istiyoruz. 1 Mayıs'ta yine Gaziantepspor ile Çayırova'da oynayacağımız maça tüm Çayırovalıları davet ediyorum."dedi.


Anahtar Kelimeler: Şemsettin ' Gaziantep' Açıklamalar

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.