ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 19.01.2023 20:25 Güncelleme: 19.01.2023 20:57

KOÇ DOĞAN DENİZ'DEN BOMBA AÇIKLAMALAR

Çayırova Belediyespor Basket'in iki hafta önce göreve getirilen Başantrenörü Doğan Deniz haber sitemiz muhabiri Ayvaz'a açıklamalarda bulundu.

KOÇ DOĞAN DENİZ

 

Verdiği röportajla Çayırova Belediyespor Basket'in her yönünü değerlendiren Koç Doğan Deniz'in açıklamaları kulüp bünyesindeki bazı isimleri de hedefe koydu. 
Geçen sezonu şampiyonlukla tamamlayan yeni liginin sezonun ilk yarısını lider tamamlayan temsilcimiz Çayırova Belediyespor'un organizasyon başarılarına zaman zaman kahkahalar attı zaman zaman küçümsedi. 
Takımın özellikle deplasman maçlarına ilişkin ulaşım, konaklama, maç antrenmanı gibi İdari Koordinatör Okan Gençoğlu yönetiminde ki organizasyonlarında büyük başarı kaydettiği yönündeki görüşümüze, "Ankara'da maç yemeği kebap restoranda, Üsküdar'da galip gelen oyunculara köfte ekmek...Bu mu organizasyon başarısı... Pizza Bulls maçına oyuncuların yollardan toplanarak salona götürüldüğünü de duyduum...Doğru mu Allah aşkına...Benim için öncelikli olarak para kazanmak değil, çalışma şartlarıdır. Çalışma imkanlarının olmadığı yerde bana ne kadar teklif yapıldığının bir önemi yok..." şeklinde ilginç açıklamalarda bulundu...Nisan Ayı sonrası oynanacak play off ve final müsabakalarına takıma takviye gerektiğini de söyleyen Koç Doğan Deniz'in şubat ayında kapanacak transfer dönemine rağmen nasıl bu hamleleri de yapacağı da ayrıca soru işareti oluşturdu. Önemüzde ki sezon sonu şampiyon olmak ve yine bir üst lige çıkmak isteyen, hedefini bu yönde koyan temsilcimizin mevcut kadrosunun oluşmasında kendi insiyatifi olmadığını bu nedenle hedefe yönelik bir ifade de bulunmadı. 

BELEDİYE YÖNETİMİNİN BASKETBOL ATILIMI ÇOK ÖNEMLİ

Çayırova Belediyesi'nin basketbola ilgi duymasını ve ilçe halkının da ilgi duymasına imkan vermesinin çok değerli olduğunu ifade eden Koç Deniz, "Basketbol oynamak, basketbol izlemek çok özel bir durumdur. Yerel bazda böyle bir girişimde bulunmak önemli bir hizmettir. Üzerine de bir başarı geliyorsa ve bu başarıda süreklilik arzediyorsa bu kentin yöneticilerinmi takdir etmek gerekir."dedi....

ÇOCUKLARIN HEDEF KOYACAĞI BİR TAKIM VE YAPI OLUŞMUŞ

İlçe gençlerinin ve çocuklarının örnek alacağı, hedef koyabileceği bir takım yaratmanında ayrı bir önem taşıdığını belirten Koç Doğan Deniz, " Basketbol oyununa başlayan her çocuk bir gün Milli Takımda, NBA liginde , Efes Pilsen'de oynamak ister. Ama önemli olan kendi kentinin takımının formasını giymeği hedef koymak gerekir. Çayırova Belediyespor Basketbol takımının yapılanması, geleceğe dönük düşünceleri ilçede yaşayan çocukların hedef koyacağı bir konum güzergahında. Salonun yapısı, kentin spora ilgisi, mevcut imkanlar başarıda çok önemli unsurlardır. Bu unsurlar için büyük çaba harcanıyor. Daha iyisi için de kafa yoruluyor."dedi.

HER LİGİN OYUNCULARI VAR

Her ligde öne çıkan oyuncular olduğunu belirten Başantrenör Doğan Deniz, “ Hangi ligde mücadele ediyorsanız o ligin iyi oyuncularında kadronuzda barındırmalısınız. Mevcut kadronun üst ligde başarı odaklı mücadele etmesi için oyuncunun da kendisini üst lig için yetiştirmesi lazım. Bazı alt liglerde ki oyuncular gerçekten en zirve liglerde oynayabilecek yetenekte. Ama yeten herşey değil. Fiziksel ve matelite olarak donaım tamamlanmalı. Çayırova'da da bu isimler ortaya çıkacaktır.”dedi.


Anahtar Kelimeler: DOĞAN DENİZ' BOMBA AÇIKLAMALAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.