Darıca

Darıca Haberleri
Tarih: 16.11.2022 14:36

Kitaba Yatırım Teşekkür Getirdi

Darıca Belediyesi tarafından Adnan Menderes Kültür Merkezi içinde hizmete giren kütüphanede ders çalışan çocuklar, mola esnasında Başkan Yardımcısı Şentürk'ü ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Kitaba Yatırım Teşekkür Getirdi

İlçe halkına hizmet verecek proje tesislerinin yanısıra gençlere ve çocuklara kültür, spor ve  sanat etkinlikleri alanlarında da birçok tesişse imza atan Darıca Belediyesi bu çalışmaların meyvelerini toplamaya başladı. Başta bilgi evleri ve kütüphanelerde eğitim alan öğrenciler girdikleri sınavlarda elde ettiği derecelerle Darıca'nında adını üst sıralara taşıdılar. Bugün ders çalışmak üzere Adnan Menderes Kültür Merkezi'ne gelen öğrenciler mola esnasında Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentük'ü ziyaret ederek  kütüphanenin hizmete açılmasından dolayı teşekkürlerini ilettiler. Başkan Yardımcısı Şentürk bu ziyareti sosyal medya kişisel sayfasında paylaşarak, "Erol Ersari kardeşimin kıymetli kızı ve yeğenleri Kütüphanede ders çalışırken mola vermişler.Bizi ziyaret ederek, Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık’a kütüphane için teşekkürümüzü iletin dediler. Üstümüzde kalmasın, Rabbim hepimizin evlatlarına uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin." ifadelerine yer verdi...


Anahtar Kelimeler: Kitaba Yatırım Teşekkür Getirdi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.