Tarih: 05.12.2023 17:14

Kışlak Darıca belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Özel eğitim kurumu işletmecisi İsmet Kışlak 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Darıca belediye başkan aday adaylığı evraklarını Saadet Partisi İlçe başkanı Selim Çetinkaya’ya teslim etti.

Kışlak Darıca belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Özel eğitim kurumu işletmecisi Türkçe öğretmenliği mezunu İsmet KIŞLAK 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Darıca belediye başkan aday adaylığı evraklarını Saadet Partisi İlçe başkanı Selim Çetinkaya’ya teslim etti.

 

İsmet Kışlak Kimdir?

Erzurum ili Şenkaya ilçesi paşalı köyünde 01.07.1988 yılında doğdum. ilk ve ortaokul eğitimimi  Paşalı köyümüzdeki  ilk ve ortaokul'unda aldım. Lise eğitimimi şenkaya lisesinde tamamladıktan sonra Atatürk üniversitesini kazandım. 2013 yılında evlendim. 5 yaşında kızım var. 2023 yılında evliliğim bitmiştir. Darıca'da 10 yıldır eğitimci olarak aktif çalışmaktayım. Kendime ait iki tane kurs merkezim bulunmaktadır.


Anahtar Kelimeler: Kışlak Darıca belediye Başkan Adayı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.