ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 19.09.2023 13:01 Güncelleme: 19.09.2023 13:17

Kıran Kırana Antrenman

Türkiye Basketbol Ligi ilk haftasında Iğdır'ı mağlup eden Çayırova Belediyespor Basket, 2.Haftada evinde karşılaşacağı Kapaklıspor maçının hazırlıklarına bugün başladı.

Kıran Kırana Antrenman

Kendi tesislerinde 2 günlük aranın ardından bir araya gelen oyuncular ve teknik ekip Kapaklıspor karşılaşmasının ilk antrenmanını Başantrenör Fatih Emre Gezer nezaretinde yaptı. Antrenman başında oyuncuları ile bir toplantı yapan Koç Gezer, " Evet zorlu bir deplasmandan kazanarak döndük. Ancak kazandık diye eksiğimizi, yanlışımızı görmememiz anlamına gelmez. Sahada doğru yaptıklarımız vardı, yanlış yaptıklarımız vardı. Zafer sarhoşluğunda değiliz. 2 Gün dinlendik, kazanmanın sevincini yaşadık ve Iğdır maçı geride kaldı. Şimdi daha fazla çalışarak önümüzdeki karşılaşmalara daha hazır çıkacağız."dedi.

CAN VE KUTAY KATILMADI
Sezon önce talihsiz sakatlığı nedeniyle takımından ayrı kalan Can Altıntığ'ın tedavisi sürmesi nedeniyle çalışmalara katılamadı. Aile bireyleri arasında sağlık problemi olduğu öğrenilen Kutay Akpulat'ta haftanın ilk antrenmanında yer alamadı.

KIRAN KIRANA ANTRENMAN
Haftasonu kendi saha ve seyircisi önünde Kapaklıspor'a karşı mücadele verecek olan Çayırova Belediyespor BASKET bu maçın hazırlıklarına hırslı başladı. 

 


Anahtar Kelimeler: Kıran Kırana Antrenman

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.