Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 14.05.2022 10:41

Kılıç Yardım Bekliyor

Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Birimine ait çöp kamyonundan düşen ve beyninde önemli hasarlar ouşan Erkan Kılıç'ın iyileşmesi için fizik tedaviye ihtiyaç var. Ailenin maddi imkansızlığı Kılıç'ın tedavisine olanak vermiyor.

Kılıç Yardım Bekliyor

İki sene önce meydana gelen kaza olayında Erkan Kulunç çöp kamyonundan düşerek beyninde ciddi hasarlar meydana geldiği, bir dizi ameliyat ve tedaviler sonrası önemli bir aşama kaydedildiği ancak tedavinin tamamlanması ve Erkan Kılıç'ın normal hayata dönmesi için fizik tedavi sürecine başlanması gerektiği öğrenildi. Aile bu konuda raporlu olduğunu belirttiği Erkan Kılıç'ın 2021 yılının Ağustos Ayında raporunun sona erdiği ortaya çıktı. Raporunun devam etmemesi nedeniyle Erkan Kılıç'ın fizik tedavi sürecine başlayamadığını belirten aile, Çayırova Belediyesi elektirik su ve diğer ihtiyaç faturalarını ödediğini, kira giderini karşıladığını, erzak ve bazı gıda giderlerinde de katkı sağladığını belirtti. Ancak aile Çayırova Belediyesi'nin fizik tedavi konusunda da yardımcı olması yönünde talepte bulunuyor. Konuşma zorluğu çeken, yürüyemeyen ve ayağa kalkamayan Erkan Kılıç'ın ihtiyaçlarını eşi ve aile büyükleri gideriyor. Fizik tedavi ile bu eksikliklerin giderilmesi yönünde umutları olduğunu belirten eşi, yardım bekliyor...


Anahtar Kelimeler: Kılıç Yardım Bekliyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.