Tarih: 27.09.2023 16:05 Güncelleme: 27.09.2023 16:09

Kenan Demirbaş Yerel Seçimde Hangi Kulvarda Yarışacak?

Darıca Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş birçok yerel seçimde birçok siyasiden daha fazla aldığı oyla dikkatleri çekerken önümüzdeki yerel seçimde nasıl bir güzergahta olacağı merak ediliyordu.

Kenan Demirbaş Yerel Seçimde Hangi Kulvarda Yarışacak?

Osmangazi Muhtarı olarak gerek mahalle sakinlerinden aldığı takdir gerekse kendisine başarılı çalışmalarından dolayı verilen plaket ve belgelerle önemli bir ivme ile adından söz ettiren Kenan Demirbaş bu görevde artık sona geliyor. Muhtar Demirbaş önümüzdeki yerel seçimlerde Darıca Belediyesi Meclis Üyesi olarak farklı bir kulvarda yine ilçe ve mahalle halkına hizmet etmeye devam edecek.

 

BIYIK'A DESTEK VERMEK İSTİYORUM


Darıca Belediye Meclis Üyesi olarak yeni dönemde görev yapmak istediğini belirten Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, "Birçok ödül ve plaketle görevimi en iyi şekilde yapmış olduğumu düşünüyorum. Aslında muhtarlık makamı meclis üyeliğinin bana göre daha üstünde . Çünkü aktif olarak sürekli görevinizi ifa ediyorsunuz. Belediye Meclis Üyeliği ayda bir gün 1 saat katıldığın toplantılarla sınırlı. Anacak muhtarlık makamında da bu görevi yapacak mahalle insanlarının önünü açmak gerekiyor. Şayet Muzaffer Bıyık'ı partisi tekrar aday gösterirse ve ilçe halkımız kendisini tekrar belediye başkanı seçerse meclis üyesi olarak kendisi ile çalışmak ve katkı sunmak istiyorum." dedi.

 

DEMİRBAŞ'IN MUHTAR OLMAMASI ADAY SAYISINI ARTIRDI


Osmangazi Mahallesi'nin başarılı muhtarı Kenan Demirbaş'ın yeni dönem için tekrar muhtar adayı olmaması mahalle muhtarlığı için aday olacak isimlerin sayısını artırdığı da öğrenild. Henüz yerel seçim hararetinin başlamadığı bu dönemde Osmangazi Mahalle Muhtarlığı için 8'e yakın isimin aday olduğuda öğrenildi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.