Tarih: 14.06.2024 15:06

KASKF Batı Yakası Başkanlarına Gitti

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetimi, Kocaeli'nin Batı Yakası'ndaki belediye başkanlarına yönelik bir ziyaret programı gerçekleştirdi.

KASKF Batı Yakası Başkanlarına Gitti

KASKF Başkanı Murat Aydın ve beraberinde yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Çayırova, Darıca, Gebze ve Dilovası Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Ziyaret programının ilkinde bölgemizde Çayırova'ya spor kenti etiketini yapıştırmak hedefi ile önemli katkılar sunan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'ye gidildi. KASKF Başkanı Aydın spora olan katkılarından dolayı Başkan Çiftçi'ye teşekkür ederken Bünyamin Çiftçi'de başta Türkiya Basketbol Ligi'nde bölgemizi temsil eden basketbol takımı ve diğer branşlardaki sportif çalışma ve faaliyetlere ilişkin bilgi aktarımında bulundu. Ardından yine bölgemizin sporda ki en iddalı ilçelerinden olan Darıca'nın belediye başkanı Muzaffer Bıyık'a giden KASKF Heyeti Bıyık'tan hem spor faaliyetleri, yatırımları ve hedeflerine ilişkin bilgi aldı hem de kendisine teşekkür edildi. Uluslararası arenada bölgemizi en çok temsil eden sporculara sahip olan Darıca'nın yakın zamanda yine uluslararası organizasyonlarla adını sıkça duyuracağını belirten Başkan Bıyık, KASK heyetinin ziyaretinden olan memnuniyeti de dile getirdi. Heyet Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu'nu da ziyaret ederek Batı Yakası'ndaki belediye başkanlarına yönelik ziyaret programını sonlandırdı.

 


Anahtar Kelimeler: KASKF Yakası Başkanlarına Gitti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.