ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 10.05.2023 01:18 Güncelleme: 10.05.2023 01:22

KASKF Başkanı Murat Aydına'a da Saldırdılar

Geçtiğimiz haftasonu Çayırova'da misafirperverliğin en güzel örneklerni gören Çorlu Belediyespor, Çorlu'da oynanan maçta Çayırova Belediyespor oyuncularına, teknik ekibine az sayıda taraftarına maç sonunda saldırıda bulundu.

KASKF Başkanı Murat Aydına

Maç öncesi Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın'a protokolde yer vermeyen Çorlu Belediyespor Yöneticileri aynı uygulamayı Çayırova Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Akan ve Çayırova Belediyesi Spor Müdürü Muhammet Nizamoğlu'na da yaptılar. Maçın başından sonuna kadar çirkin tezahürat ve küfürlü sözlerle maçı geren Çorlu taraftarları, kazandıkları karşılaşma sonunda dahiş çirkinliklerini sürdürdüler.

KASKF BAŞKANI AYDIN ÇİLEDEN ÇIKTI
Maç sonu çirkin olayların çıkmasına neden olan Çorlu Belediyespor oyuncu ve taraftarları arasında kalan KASKF Başkanı Murat Aydın, temsilcimizin soyunma odasına alınması, az sayıda taraftarlarımızın güvenli şekilde kentten ayrılması için müdahelede bulundu. Salonun polis tarafından hızla boşaltılmamasına da tepki gösteren Aydın, temsilcimiz teknik ekibi ve oyuncularının yaralanma riski yaşanmaması adına olaylar arasında kaldı.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.