Tarih: 12.02.2023 15:49

KAS-DER-FED Deprem Blgesinde Yara Sarıyor

Darıca ve Kastamonu'da konuşlu Kastamonulu yöre dernekleri ve derneklerin bağlı olduğu federasyon yöneticileri deprem bölgesinde yara sarmaya devam ediyor...

KAS-DER-FED Deprem Blgesinde Yara Sarıyor

Darıca Kastamonulular Derneği ve merkezi darıca 'da bulunan Kocaeli Kastamonulular Dernekler Federasyonu yöneticileri deprem bölgesinde oluşturdukları sahra mutfakla depremzedelere sıcak yemek servisi yapıyorlar. 5 gündür bölgede bulunan ve yaklaşık 2 hafta daha bölgede depremzedelerin ihtiyaçları için hizmete vermeye devam edeceklerini belirten Darıca Kastamonulular Derneği Başkanı Deniz Ünal ve KAS-DER-FED Başkanı Musa Tunoğlu, “Burada vatandaşlarımızın en çok ihtiyaç hissettiği unsurların başında sıcak yemek geliyordu. Biz Kastamonulu sivil toplum kuruluşları olarak bölgede çay, et yemekleri, sebze yemekleri, hamur yemekleri olmak üzere bir çok menüyü servise hazır hale getirerek vatandaşlarla buluşturma çabasındayız. 5 gündür bölgedeyiz. Onların sağlıklı bir ortama aktarılmasına kadar geçecek süre içinde burada hizmetimizi sürdüreceğiz.”dedi.

 


Anahtar Kelimeler: -- Deprem Blgesinde Sarıyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.