Tarih: 11.02.2023 20:33 Güncelleme: 11.02.2023 20:39

Kadı'ya Bu Kez Kulak Verecekler mi?

Özellikle Gebze bölgesinde deprem gerçeğini bıkmadan, ısrarla gündemde tutmaya çalışan İnşaat Mühendisleri ve Mimarlar Odası Gebze Başkanı Ahmet Kadı mesajına "Maalesef" kelimesi ile başladı.

Kadı

Bölgemizde ve ülkemizde yaşanması muhtemel depremlere ilişkin uayrıcı, önlem alma niteliğinde açıklamalarını sürekli gündemde tutmaya çalışan İMO Gebze Başkanı Ahmet Kadı, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin ardından kendisine başta yerel yönetimler, odalar, sivil toplum kuruluşları, müteahhitler ve bu işin içinde olan vatandaşlar dahil  kulak verilip verilmeyeceği merak ediliyor. Deprem gerçeği üzerine, seminer, sempozyum, söyleşi ve toplantılarından ödün vermeyen, bu konu başlığı üzerine defalarca çeşitli paltformlarda program ve toplantılar düzenleyen Ahmet Kadı yaşanan deprem felaketine ilişkin, şu ifadelerde bulundu…

Geçmiş olsun Türkiye!

Kahramanmaraş merkezli 7.4 büyüklüğünde ve doğu bölgelerinde oldukça şiddetli hissedilen depremde maalesef kayıplarımız var.

Birkez daha depremin acı ve soğuk tarafıyla yüzleştik, aynı acı ve korku dolu senaryoyu maalesef birkez daha yaşıyoruz.

Tüm bölge halkının, tüm kardeşlerimizin acılarını, endişelerini, korkularını paylaşıyor, can kayıplarımıza rahmet diliyorum.

Deprem önlenemez lakin sonuçları değiştirilebilir. Bu ürkütücü sonu hiçbir vatandaşımıza, hiçbir insana, hiçbir canlıya layık görmüyor ve değiştirebilmek için yıllardır bas bas bağırıyoruz ; DEPREMDE ÖLMEK KADER DEĞİLDİR!

Hikayesi yarım kalanlar, güne uyanamayanlar , enkaz altında kurtarılmayı bekleyenler acınız acımız, korkunuz korkumuzdur...

Hepinize, hepimize geçmiş olsun, bu son olsun...


Anahtar Kelimeler: ' Kulak Verecekler ?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.