Tarih: 22.12.2023 11:03
Kadir Güneş Aday Adaylığından Çekildi!

Kadir Güneş Aday Adaylığından Çekildi!

Geçtiğimiz ay içerisinde CHP Darıca İlçe Başkanlığı'na belegelerine teslim ederek meclis üyeliği aday adaylığı başvurusu yapan Kadir Güneş bu girişimini çekti.

Kadir Güneş, meclis üyeliği aday adaylığını geri çekmesine ilişkin dilekçesini CHP Darıca İlçe Başkanlığı'na verdi. Dilekçesinde şu ifadeler yer aldı.
Mevcut ilçenin, İl'in, meclis üyeliği, belediye başkan aday adaylarına eşit mesafede olmadığı, tarafsız davranmayıp grupçu, kinci, davrandıkları için, ve aday belirleme yöntemi parti ilkelerine uymadığı için meclis üyeliği aday adaylığından çekiliyorum.Bilgilerinize arz ederi...

DEPREMDE ÖN PLANA ÇIKMIŞTI
Kadir Güneş siyasi çalışmalarının yanısıra 11 ilimiz derinden sarsan deprem felaketinde özellikle Hatay bölgesinde yaptığı çalışmalarla yerel ve ulusal kanallarda yer bulmuş, halen bölgedeki depremzede vatandaşlara yönelik çalışmalarına devam etmesi ile kamuoyunun dikkatini çekmişti.

 

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.