ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 28.01.2023 00:19 Güncelleme: 28.01.2023 00:31

Kadıköy'de Koltuk Keyfi

Kadıköy'e lider giden Çayırova Belediyespor Basket, Teşvikiyespor'u mağlup ederek liderlik koltuğunda ki keyfini sürdürü.

Kadıköy

TBL 2'de 11.Hafta karşılaşmasında Teşvikiyespor ile Kadıköy Caferağa Spor Salonu'nda galibiyet mücadelesi veren Çayırova Belediyespor hedefine ulaştı. Rakibi karşısında zaman zaman zorlanan temsilcimiz maç sonunda kazanmayı bildi… Maça hızlı ve istekli başlayan temsilcimiz ilk periyotta 14-4'lük skoru yakalasada rakibinin yine önceki maçlarda olduğu gibi yakalamasına izin verdi. Periyot sonunda 19-24 önde olan temsilcimiz 2.periyotta ilginç bir performans sergiledi. Sakin bir oyun anlayışı yerine üzerinde panik dolu bir tavırla bu periyotta mücadele eden temsilcimiz soyunma odasına 41-40 geride girdi. Tecrübeli oyuncularımız Çağatay, Can ve Kutay'ın ürettiği sayılarla tekrar öne geçen temsilcimiz maçı 73.79 kazanmayı bildi.

 

İLK DEFA 5 FAUL ALAN OYUNCUMUZ OLDU

Temsilcimizin en skorer oyuncularından Kutay Akpulat daha 2.periyotta 3.faulunu alınca Koç Doğan Deniz tarafından bençte tutuldu. Maçın ikinci yarısı ve son çeyreğinde tekrar oyuna dahil olan Kutay 5 faulle oyun dışı kalırken bu sezon ilk defa bir oyuncumuz bu durumu yaşadı. 5 faulle oyun dışı kalmasına karşılık Kutay 14 sayı üretti. Can Altıntığ yine maçın en skorer oyuncusu oldu ve 18 sayıya imza attı. 16 sayıyla Serhat Can'ı takip etti.

MAÇ SONU OLAYLAR GALİBİYETİN ÖNÜNE GEÇTİ

Maçın bitiş düdüğü ile sahada oyuncu ve teknik ekipler arasında kargaşa meydana geldi. Maç içinde teknik faulle oyun dışı kalan Teşvikiyespor koçu, temsilcimizde menajerimiz, idari koordinatörümüz, Can Altıntığı ve Tevikiyesporlu oyuncu ve yardımcı koç arasında yaşanan kargaşaya salon görevlileri ve taraftarlarda dahil olunca hararetli anlar yaşandı. Temsilcimizin soyunma odasına girmesiyle olaylar büyümeden sona erdi.


Anahtar Kelimeler: Kadıköy' Koltuk Keyfi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.