Gebze

Gebze Haberleri
Tarih: 21.02.2023 17:42 Güncelleme: 21.02.2023 18:31

Kadı Suskunluğunu Bozuyor

Bölgemizde yaşanan ve yaşanması muhtemel depremlerle ilgili uyarıcı açıklamaları, toplantıları ve programları ile tanınan İMO Gebze Başkanı Kadı, güneydoğuda ki son depremlerden sonra susmayı tercih etmişti.

Kadı Suskunluğunu Bozuyor

10 ili derinden etkileyen depremler sonrasında gözler yaşanması muhtemel Marmara yada kamuoyunda Büyük istanbul Depremi olarak beklenen muhtemel depremlere çevrildi. Gebze Bölgesi'ninde büyük ölçüde bu depremden etkilenmesi beklenilirken muhtemel deprem öncesi alınacak önlemlere ilişkin İMO Gebze Başkanı Ahmet Kadı  23 Şubat 2023 perşembe günü bir basın toplantısı düzenliyor…TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilcilik Başkanı Ahmet KADI ve Temsilcilik Kurulu Üyeleri ile birlikte 23 Şubat 2023 Perşembe günü  Saat:10.00'da TMMOB binasında"Yapıların Depreme Hazır Hale Getirilmesi, Yöntemleri ve Yetkilileri" konuları üzerine bir toplantı gerçekleştirecek…


Anahtar Kelimeler: Suskunluğunu Bozuyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.